ONDARA HA CELEBRAT HUI L’ÚLTIM PLE DE LA LEGISLATURA

 

 

Ondara, 21.05.19. L’Ajuntament d’Ondara ha celebrat hui dimarts 21 de maig l’últim ple de l’actual legislatura, abans de les eleccions municipals d’aquest diumenge 26 de maig. En la sessió, de tràmit, els regidors/es de la corporació municipal d’Ondara 2015-2019 han aprofitat per a acomiadar-se.

vot oposicio

L’Alcalde, José Ramiro, ha tingut unes paraules indicant que era l’últim ple de la legislatura; i que en la pròxima, alguns dels actuals membres de la corporació repetirien com a regidors-es, però altres no; ha destacat que ha “sigut un goig presidir la corporació municipal d’Ondara”, i que tots “els regidors i regidores han fet un treball digne”; cosa que ha agraït.

Per la seua banda, el portaveu del PP, Javier Lozano, ha agraït el treball de tots, i ha aprofitat per a manifestar que el PP sempre ha mirat per l’interès d’Ondara. També ha volgut agrair la seua tasca als treballadors municipals que li han acompanyat, tant quan estava en el govern, com durant aquesta actual legislatura, en la que el PP ha exercit l’oposició.

Al marge dels acomiadaments, en la sessió plenària extraordinària s’ha aprovat de forma definitiva, amb els vots en contra del PP i a favor de l’Equip de Govern PSPV-Compromís, el Compte General del Pressupost 2018. Cal indicar que el ple venia motivat pel compliment dels terminis d’aprovació definitiva del Compte del Pressupost General de 2018.

D’altra banda, ha sigut aprovada, amb l’abstenció del PP, la rectificació de l’inventari de Béns; que actualitza els béns patrimonials que té l’Ajuntament, abans d’acabar la legislatura.

ple ondara vot equip govern

 

Publicado en Actualitat, Política.