L’EQUIP PREBENJAMÍ A DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA VA PARTICIPAR DIUMENGE PASSAT AL TORNEIG PREBENJAMÍ D’EL VERGER

WhatsApp Image 2019-05-19 at 13.55.51 WhatsApp Image 2019-05-19 at 16.42.01

Torneig El Verger Prebenjamí

Aquest diumenge vàrem participar en un torneig organitzat per l’escola del Verger, en aquest cas va participar el nostre Prebenjamí A dirigit per Arturo Quiros. Els rivals eren Bellreguard, Oliva, Conde, Teulada i els amfitrions. Els nostres van començar enfrontant-se a l’equip local emportant-se el partit per un ajustat 1-2. Però a mesura que anaven passant els partits, els nostres van anar animant-se i aquesta motivació junt amb un gran esforç en el terreny de joc va fer que acabaren primers de grup. A la semifinal van poder superar a un gran rival com l’Oliva, l’emoció va ser increïble, havien arribat a la final i Arturo els va explicar que jugar la final i disfrutar-la era l’objectiu, el resultat no era tan important com la diversió i així va ser, un gran partit amb un equip potent amb un jugador realment brillant.

Un torneig molt bonic i divertit, molt bon ambient de pares i mares de tots els equips participants.

Enhorabona a tots.

Publicado en Esports.