55 PERSONES MAJORS D’ONDARA VAN PARTICIPAR EN LA V JORNADA OLÍMPICS – LES OLIMPÍADES PER A LA GENT MAJOR

Ondara, 13.05.19. Divendres passat 10 de maig es va celebrar al Poliesportiu La Font de Benitatxell la “V Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major”, dins de la Lliga Marina Alta, que va comptar amb la col·laboració de les Regidories d’Esports i del Major de l’Ajuntament d’Ondara. Les persones majors de la Marina Alta van participar en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Benitatxell, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa.

ondara en olimpics 2019 (1)ondara en olimpics 2019 (2) ondara en olimpics 2019 (5)ondara en olimpics 2019 (6)

En el cas d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports i la del Major, van participar en la Jornada Olímpics un total de 55 persones, d’entre 65 i 90 anys, integrants del curs de gimnàstica de manteniment, la monitora del qual és Mariola Miralles. En la V Jornada Olímpics es van celebrar les proves d’atletisme (llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia. Les persones d’Ondara participants van estar acompanyades per la tècnica d’Esports d’Ondara, Ana Ribes, i la monitora del curs, Mariola Miralles.

ondara en olimpics 2019 (7)ondara en olimpics 2019 (8) ondara en olimpics 2019 (9) ondara en olimpics 2019 (10)

En finalitzar la jornada, es van lliurar medalles a totes les persones participants, i un trofeu per a cada poble. El lliurament de medalles va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i la Regidoria de Serveis Socials, M.ª Carmen Velázquez, els quals va donar l’enhorabona a tots i totes els participants.

ondara en olimpics 2019 (3)ondara en olimpics 2019 (4)

ondara en olimpics 2019 (11)ondara en olimpics 2019 (12) ondara en olimpics 2019 (13) ondara en olimpics 2019 (14)

Publicado en Actualitat, Esports.