LA DOCTORA ANA LLUCH IMPARTIRÀ LA XERRADA “CÀNCER DE MAMA, MEDICINA PERSONALITZADA” EL 13 DE JUNY A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

junta local d´Ondara (1)

Ondara, 08.05.19. La prestigiosa oncòloga Ana Lluch impartirà la xerrada titulada “Càncer de mama, medicina personalitzada” a Ondara. La xerrada, organitzada per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura d’Ondara tindrà lloc, donada la seua rellevància, a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, per a oferir un major aforament. Aquesta interessant ponència s’impartirà el dijous 13 de juny a les 19 hores.

La Doctora Ana Lluch és la cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València, dirigeix la Unitat d’Investigació Biològica en càncer de mama de l’Institut d’Investigació Sanitària (INCLIVA) i és catedràtica en Medicina en la Universitat de València. Entre els múltiples premis rebuts, ha sigut reconeguda com una de les millors oncòlogues d’Espanya. La identificació i avaluació dels marcadors tumorals en el càncer de mama ha sigut un dels èxits d’aquesta investigadora, formada en diferents centres europeus i americans.

Publicado en Actualitat, Cultura.