EL CLOWNCERT BENÈFIC DE CODA&PAYASOSPITAL CELEBRAT A L’AUDITORI D’ONDARA VA ACONSEGUIR RECAPTAR 1.370 EUROS A BENEFICI DE PAYASOSPITAL

clowncert (1)clowncert (2)

Ondara, 07.05.19. Diumenge passat 5 de maig es va celebrar a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara el Clowncert benèfic “Un cant a la vida”, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a Payasospital; una associació no lucrativa que alegra la vida dels xiquets i xiquetes hospitalitzats amb actuacions regulars de pallassos professionals adaptades a cada xiquet/a i coordinades amb el personal sanitari.

La solidaritat de les quasi 300 persones assistents a l’esdeveniment va permetre que es recaptaren 1.370 euros, que es van lliurar simbòlicament en un gran xec a Payasospital en finalitzar l’actuació.

clowncert (3)clowncert (5) clowncert (6)clowncert (7)

El concert, que suposa la celebració de la tercera edició d’Un cant a la vida va estar protagonitzat pel cor juvenil de CODA “La teua escola de música”(formada per joves de la comarca) i per integrants de Payasospital, sota la direcció de Sebastià Roig Sirerol.

Aquest Clowncert benèfic va estar organitzat per Payasospital, CODA i per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

clowncert (9)clowncert (10) clowncert (13) clowncert (15)

Publicado en Actualitat, Cultura.