LA I CURSA SOLIDÀRIA “QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT PELS DRETS DE LA INFÀNCIA” DEL CEIP SANCHIS GUARNER SE CELEBRARÀ EL 14 DE MAIG

Cartell I cursa solidària

Ondara, 03.05.19. El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat la I Cursa Solidària CEIP Sanchis Guarner «Quilòmetres de solidaritat. Pels drets de la infància», a favor de l’ONG Save the Children.

Aquesta cursa solidària se celebrarà el dimarts 14 de maig, amb eixida a les 9:30 hores, i recorrerà uns quants carrers del nucli urbà d’Ondara; els carrers Dénia, Alfatares i Ronda de la Generalitat. Va dirigida a tot l’alumnat del Col·legi Sanchis Guarner i del Col·legi Marjals d’Ondara.

La cursa comptarà amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i Educació de l’Ajuntament d’Ondara, Policia Local, i Protecció Civil.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.