ONDARA HA REALITZAT HUI EL SORTEIG DELS MEMBRES DE LES MESES PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS I EUROPEES DEL 26 DE MAIG 2019

Ondara, 30.04.19. L’Ajuntament d’Ondara ha celebrat hui dimarts 30 d’abril una sessió ordinària del Ple de la corporació Municipal, en la que, entre altres punts, s’ha realitzat el Sorteig dels membres de les Meses per a les Eleccions Locals i al Parlament Europeu del proper 26 de maig 2019. Les persones triades al sorteig seran notificades personalment en els pròxims dies.

Els membres de les Meses es poden consultar en l’enllaç següent:

resultat sorteig meses elec 26 maig

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2019/04/resultat-sorteig-meses-elec-26-maig.pdf

resultat sorteig meses elec 26 maig_01resultat sorteig meses elec 26 maig_02 resultat sorteig meses elec 26 maig_03resultat sorteig meses elec 26 maig_04 resultat sorteig meses elec 26 maig_05resultat sorteig meses elec 26 maig_06 resultat sorteig meses elec 26 maig_07fulla 6 meses electorals

La resta de punts de l’ordre del dia han estat, d’una banda, la suspensió de llicències per a la instal·lació de cartells, tanques o suports publicitaris i anàlegs; i d’una altra, la ratificació de l’acord de la Junta de Govern referent a la subvenció sol·licitada a la Generalitat Valenciana, dins de les ajudes adscrites a voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals. En aquest punt, el pressupost de l’activitat a realitzar en 2019 ascendeix a 8.895 euros, corresponent a la campanya “Voluntaritza’t amb el medi ambient”, que es desenvoluparà del 24 de juny al 15 de setembre de 16 a 22 hores. És una campanya que duu a terme Protecció Civil d’Ondara, en vigilància d’incendis forestals, per a la qual compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest punt ha eixit avant amb les vots a favor de totes les forces polítiques (Equip de Govern PSPV-Compromís, i PP).

PLE ABRIL UNANIMITAT

Quant a la suspensió de llicències per a la instal·lació de cartells, tanques o suports publicitaris i anàlegs, està motivada perquè l’Ajuntament d’Ondara està procedint a estudiar la redacció d’una ordenança municipal de caràcter urbanístic reguladora de les llicències d’instal·lació de cartells, tanques o suports publicitaris i anàlegs; regulació que afectarà tot el terme municipal. I per a facilitar aquest estudi, resulta convenient procedir a la suspensió de l’atorgament de llicències que pogueren ser incompatibles o contràries amb la futura ordenació. La suspensió de llicències tindrà un màxim de dos anys, i la redacció i tramitació de l’ordenança no podrà excedir el termini d’un any. Aquest punt ha estat aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques (Equip de Govern PSPV-Compromís, i PP).

Publicado en Actualitat, Política.