CULMINA A ONDARA EL TALLER D’OCUPACIÓ “ET FORMEM” EN EL QUE HAN PARTICIPAT 20 PERSONES

Les 20 persones (que van ser seleccionades pel Servef) han rebut durant aquest període formació bàsica i tècnica, a més de realitzar treballs restaurant el parc públic Segària i adequant la zona enjardinada de Tossals

Ondara, 18.04.19. Aquest matí s’ha celebrat a la Casa de Cultura d’Ondara l’acte de cloenda del taller d’ocupació “Et Formem” 2018-2019, en el que els participants han rebut el seu corresponent diploma per part dels formadors.

grup et formem

Aquest taller d’ocupació s’ha desenvolupat durant 16 mesos (va començar sent de 4 mesos en 2017, i a l’abril de 2018 es va prorrogar durant 12 mesos més). S’ha gestionat per l’ADL-Afic d’Ondara, amb una subvenció concedida pel SERVEF (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball). El programa ha consistit en la realització d’un Taller d’Ocupació, en les especialitats d’Auxiliar en Instal·lacions i Manteniment de jardins i zones verdes; i d’Auxiliar en Repoblament Forestal i Tractaments silvícoles.

Per mitjà d’aquest taller, els seus 20 integrants (10 persones contractades en el grup de jardins i zones verdes, i altres 10 persones en el grup d’especialitat forestal) han rebut formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats forestal i de jardineria. Les persones participants han realitzat, entre altres tasques, la restauració del parc públic Segària i l’adequació de la zona enjardinada al Parc Públic Tossals. L’equip directiu i formatiu ha estat integrat per quatre persones (1 directora, 1 formador per cada especialitat i 1 professor de bàsica).

Aquest matí, en la cloenda, els participants del taller han mostrat un audiovisual on han reflectit les activitats que han realitzat durant el programa Et Formem.

Fotos cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2354005801286181 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.