ONDARA OFEREIX EL SERVEI D’ESCOLETA INFANTIL DE PASQUA 2019 PER A L’ALUMNAT D’1 A 3 ANYS

Serà gratuïta per a l’alumnat matriculat aquest curs a l’Escoleta

Ondara, 04.04.19. L’empresa municipal PIMON, encarregada de la gestió de l’Escola Infantil Municipal Joaquima Gavilà, i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara ofereixen el servei d’Escoleta Infantil de Pasqua per a l’alumnat d’1 a 3 anys. L’Escoleta Infantil de Pasqua s’oferirà dijous 18 d’abril, la setmana del 23 al 26 d’abril i el dilluns dia 29 (amb un total de 6 dies) en horari de 9 a 14 hores, sense servei de menjador, i amb l’opció matinera des de les 8 hores. La inscripció s’haurà de realitzar per als 6 dies en total, no havent-hi opció de dies solts. Aquest servei serà gratuït per a l’alumnat de l’Escola Infantil, i tindrà un cost de 30 euros per a aquells alumnes que no estiguen matriculats.

Les inscripcions s’hauran de realitzar fins el dilluns 15 d’abril, i es poden realitzar on line a través de l’enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3Z1MyC1AqOXGGsGHbs1tqQucnYkJ7A4lNaAYiBTp4dU_-nw/viewform

L’adjudicació de places es farà per rigorós ordre d’inscripció, tenint en compte que el nombre màxim de places és de 35 xiquets/xiquetes. Aquest servei va acorde al nou reglament de l’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara, i al fet d’afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral en aquestes dates festives.

FULL ESCOLETA PASQUA 2019_01

Hi havia una vegada un espai on els més menuts vivien plens de somriures, il·lusió i bones experiències.

Aprenien amb jocs divertits plens d’aprenentatges, cançons que afavorien el sentit del ritme, manualitats on es treballaven la psicomotricitat fina i molts contes que fomentaven la creativitat i imaginació dels nostres infants.

Així és L’ESCOLETA DE PASQUA

Xiquetes i xiquets!

prepareu les sabatilles botaores, la corda de botar i les cançons per a ballar perquè ja estem preparant els dies de Pasqua amb el nostre amic “ El Conillet Trèvol”

Una manera divertida i educativa de conciliar el treball i les vacances dels nostres filles i fills.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.