60 XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA QUE COMPLEIXEN 6 ANYS ENGUANY VAN REBRE AHIR EL SEU PREMI COM A PRIMERS LECTORS

La Regidoria de Cultura va lliurar ahir també els premis a les persones més lectores de la Biblioteca de la present temporada

Ondara 04.04.19. La commemoració del tradicional Mes del Llibre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, va comptar ahir dimecres 3 d’abril amb una activitat per als xiquets i xiquetes que es va celebrar a la Casa de Cultura i que va comptar amb una alta participació: l’Encontre amb els Primers Lectors i posterior sessió de l’Hora del Conte.

La bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, i Valeria Mengual van donar la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes i a les seues famílies, i els van explicar el funcionament de la Biblioteca Municipal. A continuació, van lliurar com a obsequi un llibre, per a iniciar-se en el món de la lectura, als xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys en 2019 (nascuts en 2013), als que prèviament s’havia citat per carta. Uns 60 van acudir ahir a arreplegar el seu llibre, dels 77 als que s’havia citat. Els/les que no van estar, poden arreplegar-ho quan vullguen a la Biblioteca d’Ondara. A continuació, es va celebrar una sessió d’animació emmarcada en el cicle “L’Hora del Conte” que va anar a càrrec de Sonia Carrió.

primers lectors (2)primers lectors (1)

Posteriorment, la Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va atorgar els Premis a les persones més lectores de la Biblioteca Municipal “Enric Valor” de la temporada 2018-2019, veïns i veïnes d’Ondara. Amb aquesta iniciativa, que va estar dividida en dues categories (infantil-juvenil i adults), es pretenia felicitar aquelles persones que han resultat més actives en matèria de lectura, i fomentar la lectura entre la població. L’acte va estar presentat per Rubén Almiñana i per la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, els quals van felicitar les persones usuàries de la biblioteca pel seu hàbit lector.

premis millorls lectors- foto gaspar (2)

* foto Gaspar *

Els premiats en l’apartat infantil-juvenil (menors de 16 anys) van ser: Lincoln Sanchis Cardona, Jordi Gavilà Català, Manel Doménech Mas, Àlex Gilabert Sala i Nora Martí Morell, que van rebre un diploma i un obsequi.

* FOTOS GASPAR*

* foto Gaspar *

En la categoria d’adults, les persones premiades com més lectores de la Biblioteca d’Ondara van ser Pura Doménech Fornali, Maruja Vives Bahamonde, Roser Artigues Riera, Fernando Luque Gil i Amparo Fon Mengual. Des de la Regidoria de Cultura se’ls va obsequiar amb diploma i llibres.

premis millorls lectors- foto gaspar (3)

* foto Gaspar *


Publicado en Actualitat, Cultura.