ATENCIÓ: LA IV FIRA DE LA PARAULA I LA BONA TAULA D’ONDARA PREVISTA PER A AQUEST 6 D’ABRIL S’AJORNA A CAUSA DE LES PREVISIONS DE PLUJA, I SE CELEBRARÀ EL 8 DE JUNY

Aquest dissabte 6 d’abril es manté el Mercat del Prado de la Terra i Artesania

cartell-fira-de-la-paraula-&-la-bona-taula-2019-programa_01

Ondara, 02.04.19. L’Ajuntament d’Ondara ha informat aquest matí de l’ajornament de la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula prevista per a aquest dissabte 6 d’abril. Les previsions meteorològiques, amb probabilitats importants de pluja tant per al dissabte 6 d’abril com per als dies previs, han motivat la decisió d’ajornar aquest esdeveniment, que se celebrarà finalment el dissabte 8 de juny, en els mateixos emplaçaments i amb els mateixos horaris prevists, segons es confirma des de l’Ajuntament d’Ondara (organitzador de l’esdeveniment).

Cal recordar que IV Fira de la Paraula & la Bona Taula anava a celebrar-se al Prado, Avinguda General Bosch i Plaça de Bous, d’11 a 13:30 hores i de 16 a 22 hores d’aquest dissabte 6 d’abril, i englobava diversos esdeveniments: la Fira del Llibre; gastronomia amb la Comissió Soledat 2019; Mercat del Prado de la Terra i Artesania (organitzat per ACO); la II Fira dels Vins de la Marina Alta al Prado; actes musicals, visita guiada, activitats i tallers per al públic infantil; i el gran Concert de Primavera a la Plaça de Bous amb Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba. Tot això es trasllada de data i es farà el 8 de juny. Les entrades per al concert venudes de forma anticipada serviran per a la nova data.

L’Ajuntament d’Ondara ha confirmat que aquest dissabte 6 d’abril sí que se celebrarà a l’interior del Prado, com cada primer dissabte de mes, el Mercat del Prado de la Terra i Artesania (organitzat per ACO). El Mercat del Prado de la Terra i Artesania es realitzarà de 16 a 20:30 hores i oferirà productes de comerç de proximitat, agrícoles, i artesans. A més inclourà la visita guiada a les 17:30 hores, el taller de Mones de Pasqua, jocs infantils i animació a càrrec de la Comissió Soledat 2019, i actuació musical.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.