AHIR ES VA REALITZAR EL SORTEIG DELS MEMBRES DE MESES PER A LES ELECCIONS A CORTS GENERALS I CORTS VALENCIANES DEL 28 D’ABRIL 2019

Ondara, 02.04.19. L’Ajuntament d’Ondara va celebrar ahir una sessió ordinària del Ple de la corporació Municipal, en la que, entre altres punts, es va realitzar el Sorteig dels membres de les Meses per a les Eleccions a Corts Generals i Corts Valencianes del pròxim 28 d’abril 2019. Les persones triades al sorteig seran notificades personalment en els pròxims dies.

Els membres de les Meses es poden consultar en l’enllaç següent:

meses-electorals (1)

La resta de punts de l’orde del dia va ser donar compte de diverses qüestions d’àmbit econòmic. D’altra banda, en l’apartat de precs i preguntes, el portaveu del PP, Javier Lozano, va preguntar per la falta de recollida de plàstics durant els últims dies, a la qual cosa, el Regidor responsable de SINMA, Francesc Giner, va explicar que el camió de recollida ha estat de reparació, i que s’espera solucionar el problema aquesta setmana. Javier Lozano també es va referir a les obres de l’Avinguda d’Alacant per a exigir que les senyals ubicades al costat de les voreres es retiren o estiguen protegides pel fet que són “il·legals i perilloses”. Respecte d’això, l’Alcalde, José Ramiro, va explicar que les obres no estan acabades, i que falta que arriben les fites per a protegir les senyals, segons queda reflectit al projecte. Javier Lozano va insistir en la “mala previsió, perquè el primer és la seguretat”.

Publicado en Actualitat, Política.