ROSA ROIG I MANOLA ROIG VAN PRESENTAR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA EL SEU LLIBRE “CONTEM HISTÒRIES DE DONES D’ACÍ” SOBRE 21 DONES VALENCIANES

Ondara, 01.04.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va organitzar divendres passat 29 de març (emmarcada en la programació cultural del mes de març) la presentació del llibre “Contem històries de dones d’ací”, de Rosa Roig i Manola Roig, que va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara, amb introducció a càrrec de Verònica Zaragoza. Van ser moltes les persones que van assistir com a públic a aquesta entretinguda presentació, en la qual Rosa Roig i Manola Roig van contar anècdotes i van protagonitzar un acte amè i divertit.

btyrosa roig i manola roig (1)

«Contem històries de dones d’ací» s’apropa a 21 dones valencianes: l’exministra Carme Alborch; la vedette Rosita Amores; les artistes plàstiques Manuela Ballester i Carmen Calvo; les escriptores Maria Beneyto, Carme Miquel, Isabel-Clara Simó i Sor Isabel de Villena; la judoka Miriam Blasco; la científica Maria Blasco; la cantant d’òpera Lucrezia Bori; l’empresària Dolores Cortés; la filòsofa Adela Cortina; la defensora de la llibertat Virtudes Cuevas; la pianista Amparo Iturbi; l’oncòloga Ana Lluch; l’actriu Rosanna Pastor; la cantant de copla Concha Piquer; la compositora Matilde Salvador; l’editora Rosa Serrano i la reina Maria de Castella.

btybty

L’autora del text és Rosa Roig Celda (Sueca, 1962). Les seues passions i el seu compromís l’han enfangada en el sindicalisme, la investigació, la música i, finalment, en l’escriptura. Ara mateix recupera històries de dones oblidades per no oblidar qui és. La il·lustradora de l’obra és Manola Roig Celda (Sueca, 1966). Artista plàstica multidisciplinar autodidacta. Durant els últims anys ha desenvolupat una curta però intensa carrera artística, amb llibres publicats conjuntament amb Rosa Roig, i amb altres autores i autors. Ha participat en exposicions individuals i col·lectives.

bty

Publicado en Actualitat, Cultura.