ONDARA DÓNA LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA GUARNINT AMB OBRES DE GANXET ELS ARBRES DELS VOLTANTS DEL PRADO

Ondara, 01.04.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha impulsat una bonica iniciativa per a donar un nou ambient i decorar els arbres dels voltants del Prado, de cara a aquesta primavera. Es tracta de la proposta “Ondara dóna la benvinguda a la primavera, ens ajudes?”. Dissabte passat 30 de març, aquesta iniciativa va prendre ja forma, amb la col·locació de les obres realitzades en ganxet, que ja estan guarnint els arbres de l’entorn del Prado, i han aconseguit conferir un ambient colorit i artístic a aquesta zona del nucli urbà. En concret, els treballs de ganxet s’han col·locat en arbres de l’avinguda General Bosch i de la Plaça del Convent; així com en arbres de la Placeta de les Escoles, per a donar colorit a aquesta plaça i animar a les persones de la Residència.

btybty

bdrbdr

nor

La Regidoria de Cultura d’Ondara va fer al febrer una crida buscant persones aficionades al ganxet per a poder realitzar aquesta proposta, i se’ls va lliurar la llana per a això. De moment, han sigut una vintena les persones que ja han lliurat les seues obres i amb elles s’han decorat els arbres; si bé aquelles persones que ja tinguen realitzat el treball de ganxet, ho poden continuar lliurant al llarg d’aquesta setmana a la Casa de Cultura d’Ondara. La intenció és que els treballs realitzats en ganxet decoren tota la zona per a celebració, aquest dissabte 6 d’abril, de la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara, que tindrà lloc en aquesta ubicació, coincidint a més amb el concert de Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba a la vesprada a la Plaça de Bous.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha volgut agrair la participació de totes les dones que han col·laborat, i s’ha destacat la qualitat dels treballs de ganxet que han aportat; vertaderes obres d’art en què s’aprecia una gran creativitat. A més, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a animar a la ciutadania a seguir realitzant i mantenint aquest tipus de costums i labors tradicions, perquè no es perden amb el pas dels anys.

ganxet (3)ganxet (4)

ganxet (5)bty

Publicado en Actualitat, Cultura.