INSPIRADORA CONFERÈNCIA SOBRE PASSAR A L’ACCIÓ D’ISRA GARCIA, EMMARCADA EN EL PROGRAMA “ONDARA ACTIVA”

 isra garcia (4) isra garcia (5)

Ondara 29.03.19. Aquest matí, Isra Garcia (autor, blogger, conferenciant, consultor, educador i emprenedor; expert en Motivació, Innovació, Màrqueting, Transformació Digital i Emprenedoria) ha impartit a l’Auditori Municipal d’Ondara la conferència “Acción. Lo único que te separa de ser una persona imparable”. Aquesta iniciativa està emmarcada en el programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa 2019” que organitza l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà del departament de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro. Aquesta interessant ponència anava dirigida tant a empresaris com a la ciutadania en general, amb aplicacions pràctiques en la vida diària de les persones.

isra garcia (1)isra garcia (2)

public conferencia (3) public conferencia (4)

Unes 300 persones han assistit com a públic a aquesta xerrada en què Isra Garcia els ha instat a passar a l’acció, a moure’s; argumentant que dóna igual fracassar; l’important és acceptar fracassar i buscar el risc, passar a l’acció. La clau és “intentar diferent; cal seguir intentant-ho encara que al principi no funcione”. Per a això, ha proposat als presents que realitzen una anàlisi del seu temps; perquè gràcies a això es milloren aspectes de productivitat, disciplina, s’emprèn i es passa a l’acció. Hi ha advocat per l’autodisciplina com a habilitat número 1 per a aconseguir el que es desitja, i ha proposat als assistents que pensaren què tres accions farien hui, i cada dia, si els quedara un any de vida.

isra garcia (6)public conferencia (1)

Una ponència reflexiva en què Isra Garcia argumenta que no hi ha realitat si no hi ha acció, i no hi ha sons si no hi ha realitat; somiar està bé fins a un cert punt, però després cal fer que les coses succeïsquen. I segons ha matisat: tu estàs on estàs perquè t’ho mereixes; són les teues accions i les teues no accions les que determinen la teua pròpia situació.

frases conferencia (1)frases conferencia (2) frases conferencia (4)frases conferencia (5) frases conferencia (6)frases conferencia (7)

La conferència ha sigut seguida atentament per un nombrós públic, entre empresaris locals i comarcals, emprenedors, estudiants i persones en general de tota la comarca interessades en aquesta jornada empresarial, per a la qual, prèviament s’havien acreditat online de forma gratuïta. La introducció de l’acte ha anat a càrrec de Pedro Reig, especialista en Màrqueting i Negoci.

presentacio pedro reig (1)presentacio pedro reig (2)

Publicado en Actualitat, AFIC.