LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA ORGANITZA LA II TROBADA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS EL 18 D’ABRIL

II-trobada-escoles-esportives-2019

La jornada va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts en 2007 i 2008, i les inscripcions es poden realitzar fins al 8 d’abril a l’àrea d’esports

Ondara, 27.03.19. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha organitzat la II Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, que tindrà lloc el 18 d’abril (coincidint amb el Dijous Sant, data en que els escolars inicien les vacances de Setmana Santa). La II Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara se celebrarà a les instal·lacions del poliesportiu municipal, i va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts/des en 2007 i 2008 (categoria aleví).

Es tracta d’una trobada de convivència entre tots els esports de les Escoles Municipals d’Ondara, que l’any passat va tindre molt d’èxit, en la que els xiquets i xiquetes gaudiran d’un dia diferent practicant tots els esports (futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, atletisme i tennis taula). Per a això, s’organitzaran per grups (en els que estaran mesclats els alumnes de les diferents escoles esportives) que aniran passant per tots els esports. La cita va dirigida a tots els xiquets i xiquetes nascuts/des en 2007 i 2008 de les Escoles Esportives d’Ondara.

La II Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara tindrà lloc de 9:30 a 14 hores del dijous 18 d’abril, i la Regidoria d’Esports oferirà l’esmorzar per a tots els participants. Les inscripcions es poden realitzar fins al 8 d’abril a l’àrea d’esports ubicada al pavelló. En cadascuna de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara es lliuraran durant aquests dies els formularis d’inscripció.

Publicado en Actualitat, Esports.