CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 9 MARÇ 2019

IMG-20190309-WA0001 IMG-20190309-WA0000

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ B

EEM ONDARA 40 – 57 CALP

Aquest dissabte els alevins varen començar la segona volta d’aquesta segona fase. Ens tocava contra Calp, un partit que en el seu camp ens varen superar molt en quant a físic, la qual cosa feia que ens tancaren l’acta prou aviat. No obstant, nosaltres varem plantejar el partit per a aplicar les coses que hem estat treballant en l’entrenament i per jugar un bon partit sense mirar resultat. Per a la nostra sorpresa, varem començar molt bé i durant la primera part anàvem dalt en el marcador. Una bona defensa que és el que més insistim durant la setmana feia que l’equip contrari els costarà arribar a la seua cistella i nosaltres amb un rebot ofensiu i acert en cistella el partit el teníem al nostre favor. Però,els xiquets molestos per la quantitat de faltes que l’àrbitre no pitava va comportar una baixada de ritme en la segona part que va fer que l’equip contrari aprofitara per remuntar el marcador, amb 3 triples seguits per la falta de defensa damunt del jugador que feia que poguera tirar sense cap inconvenient. Això va fer que el Calp es motivara i, pel contrari, que els nostres es posaren nerviosos. Varies pèrdues de baló al treure els locals, i el poc acert en aquests últims quarts feia que finalment el partit acabara a favor dels visitants.

A pesar de aquest final, s’ha de dir que varen fer un molt bon partit, podria dir que el millor fins el moment i que es va veient la participació de tots els components de l’equip, i això és al final el que més satisfà.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 10-50 TEIXERETA A

Aquest dissabte ens vam enfrontar en casa davant del líder del grup de 1ª Zonal. Aquest equip va ser l’únic que ens ha tancat l’acta enguany i com no podia ser d’una altra manera ací en casa va fer el mateix. Encara que nosaltres vam eixir sabedores de l’equip que teníem davant, és un altre nivell el joc que fa aquest equip. Vàrem aguantar uns quants quarts però de seguida ens va tancar l’acta amb facilitat.

Aquest partit ens ha de aprofitar per fer un entreno de qualitat davant els altres equips que completen la lliga i que de segur, competirem per donar una alegria a tots els pares i mares que segueixen aquest equip. Ànim.

INFANTIL MASCULÍ

UPB GANDIA 48-50 EEM ONDARA

Partit d’infart i amb final ajustat i espectacular que va caure, per fi, cap als nostres. L’equip es desplaçava fins Gandia per jugar un partit important davant un dels líders de cara a aconseguir l’objectiu que persegueix l’equip. Per aquest motiu l’equip estava conscienciat de fer un bon partit i lluitar i treballar per portar la victòria cap a casa. I més sabent que aquest objectiu era perfectament assumible, ja que el partit d’anada va ser molt igualtat perdent tan sols per 4 punts. El partit en línies generals va ser molt igualat en tots els seus parcials i amb diferències molt curtes i alternança en el marcador. Els nostres estaven fent un partit molt seriós en una pista exterior complicada i parant el seu millor jugador i la diferència física molt evident dels locals. Abans dels dos últims quarts els de Gandia varen aconseguir una xicoteta renta, però que els nostres amb caràcter i grans defenses varen igualar. L’última possessió del partit la tenia el Gandia amb un punt dalt en el marcador i on es van dedicar a esgotar la possessió i el temps de partit. Però els nostres apretaren la defensa i aconseguiren furtar el baló i quedant tres segons per al final, es va llançar de mig de camp amb la gran sort que va entrar a canasta i va fer que els nostres estallaren d’alegria. D’aquesta manera aconseguiren una victòria important i merescuda vist el treball durant tot el partit i trencant la mala ratxa de derrotes en partits ajustats, caient aquesta vegada de part dels nostres.

CADETS

CADET FEMENÍ

EM ONDARA 57 – 16 U.P.B. GANDIA

El passat dissabte el nostre cadet femení jugava en casa front al UPB Gandia, un equip que en la primera volta les nostres van aconseguir guanyar per 4 punts de diferència. Però aquesta vegada no anava a passar el mateix. A pesar d’haver tingut un partit desastrós front al Almussafes la jornada anterior, les xiques dessitjaven guanyar aquest partit per a no perdre la primera plaça de la classificació. Eixiren intenses des de l’inici de l’encontre amb ràpids contraatacs i fortes defenses i deixant sense opcions a l’equip rival.

En les properes jornades ens esperen els partits més complicats on ens queda el Muro (segon classificat) en sa casa i el 7 d’abril el Paidos (3r classificat).

CADET MASCULÍ

MURO-ALBAIDA 58-46 EEM ONDARA

Partit jugat dissabte de vesprada i on l’equip tan sols contava amb 7 jugadors per disputar el partit. A pesar d’això els nostres varen realitzar un bon partit durant els quaranta minuts però que el cansament i les errades defensives del final ens priven de la victòria. El partit va ser bastant igualtat en el marcador durant els tres primers quarts on quasi tot el partit els nostres anaren per davant en el lluminós. Es treballaven bé els atacs i en defensa es va estar bastant bé. Amb quatre punts d’avantatge per als nostres s’entrava a l’últim quart, però l’esgotament per la poca profunditat de banqueta i les errades defensives, unides al gran encert dels locals en el tir exterior i en els tirs lliures, no errant-ne cap, va fer que no es poguera aconseguir la victòria final. No obstant, bon treball de l’equip i on demostren una vegada més que amb algun jugador més de rotació en la banqueta aquest equip podria estar en les primeres posicions del grup, ja que l’equip es superior a altres però s’arriba molt just de forces al final dels partits per la poca profunditat de banqueta de la que disposa l’equip durant tota aquesta temporada. Una llàstima contar amb aquest handicap.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

CBF CABO MAR 27 – 67 EEM ONDARA

El diumenge el nostre equip juvenil femení es va desplaçar fins a Alacant per a disputar el seu partit de la jornada front al Cabo Mar. El partit va començar amb uns primera minuts d’igualtat en el marcador, permetent tirs llunyans de les locals que estigueren encertades, però a partir d’aquest moment, les nostres posaren un nivell més en defensa i aconseguiren furtar molts balons acabant en cistelles fàcils al contraatac, acabant aquest quart en 27 punts i una avantatja considerable. La resta de partit va seguir la mateixa dinàmica, realitzant un molt bon joc que acompanyat de encert de cara a cistella va provocar el resultat final de 27-67 per a les nostres jugadores. Felicitar el bon treball realitzat i que continuen el camí marcat per la defensa mostrada en este partit.

JUNIOR MASCULÍ:

CB ALGEMESÍ 80 – 33 EEM ONDARA

L´equip d´Ondara no va jugar un bon partit el passat dissabte a Algemesí i no pogué continuar amb les bones sensacions que ens deixà la jornada anterior. L´Algemesí jugà amb molta més rapidesa i intensitat i els nostres jugadors no pogueren estar a la mateixa alçada. A més la mala sort està present en forma de lesions i a les 3 baixes que tenia l´equip abans del partit es sumaren les de Joan i Arnau que no pogueren ajudar als seus companys en la segona part i el cansanci feu que el resultat final fora molt exagerat. Esperem que els 5 jugadors lesionats es recuperen el més ràpid possible i puguen ajudar a l´equip.

Publicado en Esports.