40 PERSONES VAN PARTICIPAR AL TALLER DE RECICLATGE “RISICLATGE” ORGANITZA PER SINMA

taller sinma (3) taller sinma (4)

Ondara, 13.03.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, va organitzar el passat dimarts 12 de març el taller de reciclatge “Risiclatge: excuses per a no reciclar”, dirigit a persones majors, que es va celebrar al al Centre Social d’Ondara en dues sessions (a les 9 i a les 11 hores). Un total de 40 persones (entre els 2 torns) van assistir als tallers; sent moltes d’elles alumnes dels tallers per a persones majors que s’imparteixen des de l’Ajuntament d’Ondara al Centre Social.

btrbtr

“Risiclatge: excuses per a no reciclar” van ser uns tallers diferents de risoteràpia on la gent va estar molt participativa, i amb accions entretingudes, es van resoldre dubtes i aprendre sobre el reciclatge correcte dels residus que generem en el dia a dia.

btrhdr

Aquesta activitat ha estat emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.