CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 2 MARÇ 2019

20190223_10503720190223_105050

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ B

EEM ONDARA 40 – 57 CALP

Aquest dissabte els alevins varen començar la segona volta d’aquesta segona fase. Ens tocava contra Calp, un partit que en el seu camp ens varen superar molt en quant a físic, la qual cosa feia que ens tancaren l’acta prou aviat. No obstant, nosaltres varem plantejar el partit per a aplicar les coses que hem estat treballant en l’entrenament i per jugar un bon partit sense mirar resultat. Per a la nostra sopresa, varem començar molt bé i durant la primera part anàvem dalt en el marcador. Una bona defensa que és el que més insistim durant la setmana feia que l’equip contrari els costarà arribar a la seua cistella i nosaltres amb un rebot ofensiu i acert en cistella el partit el teníem al nostre favor. Però,els xiquets molestos per la cantitat de faltes que l’arbit no pitava va comportar una baixada de ritme en la segona part que va fer que l’equip contrari aprofitara per remuntar el marcador, amb 3 triples seguits per la falta de defensa damunt del jugador que feia que poguera tirar sense cap inconvenient. Això va fer que el Calp es motivara i, pel contrari, que els nostres es posaren nerviosos. Varies pèrdues de baló al treure els locals, i el poc acert en aquests últims quarts feia que finalment el partit acabara a favor dels visitants.

A pesar de aquest final, s’ha de dir que varen fer un molt bon partit, podria dir que el millor fins el moment i que es va veient la participació de tots els components de l’equip, i això és al final el que més satisfà.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 40-60 NBA ELVA ESTÉTICA

Aquest dissabte les nostres infantils van jugar el partit corresponent a la lligueta de IR de la segona volta. El partit va començar molt bé, treballant l’eixida de pressió amb facilitat i arribant a la cistella contraria amb bones jugades tot i tindre davant al segon classificat de la lligueta. Com de costum, en la segona part de l’encontre, les nostres amb la manca de banqueta que anem patint van baixar els braços, cosa que el rival amb l’entitat que té no va desaprofitar. El marcador no reflexa l’esforç de les nostres en una lligueta molt forta. Tot i això, de segur que el proper partit ens donarà espectacle com de costum.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 56-37 CB PEGO 05

L’infantil masculí rebia a casa al Pego 05, equip de segon any i més majors que els nostres. En l’anada es va guanyar tancant acta però no volíem cap relaxació al respecte, sinó demostrar en pista l’equip que som, sense pensar en aquell partit. A pesar del marcador final, les sensacions en atac i en defensa no varen ser del tot bones, no jugant com de normal i no estant còmodes. El primer quart acabà amb un 2-0 molt pobre per ambdós equips fruit de les errades en finalitzacions relativament fàcils. Després els dos equips entraren ja en partit i on els nostres anaven augmentant la diferència poc a poc, però sense massa brillantor ni en el joc ni en la defensa, on hi havia contínuament errades en diversos aspectes que feien que el rival anotara fàcil. A més, en atac s’abusava del tir exterior, individualitat en alguns moments i falta de idees i verticalitat. A pesar del joc, victòria important, merescuda i que ens reforça de cara al partit vinent, i pensant que tot i no jugar massa bé es va poder traure el partit endavant.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 39 – 29 CD PAIDOS DENIA

Aquest dissabte disputaven en casa, el nostre cadet femení, un partit importantíssim en el qual els dos equips es jugaven la primera plaça de la classificació i mantindres invictes. El partit va anar molt igualat aconseguint les d’Ondara xicotetes avantatges de fins a 5 punts. No va ser fins a l’últim quart on les locals estigueren més encertades en atac mantenint una gran intensitat defensiva i aconseguiren així distanciar-se en el marcador i sentenciant el partit.

Una gran victoria que dona el lideratge a les ondarenques que a pesar d’algunes baixes, realitzaren un molt bon partit.

CADET MASCULÍ

EEM ONDARA 66-74 CB JOVENTUT ALCOI

El cadet masculí ens va oferir un dels millors partits del que portem de temporada, sobretot en atac. Ens enfrontàvem davant un dels equips de la part alta de la classificació que vol continuar mantenint opcions d’acabar primers de grup. Els nostres varen fer un partit seriós en tots els aspectes del joc i on el cansament del final del partit els priva d’una victòria merescuda per l’esforç, lluita i, sobretot, joc demostrat en pista. El primer quart es va guanyar el parcial amb diferència però que en el segon el varen tornar els visitants igualant de nou el marcador. La segona meitat fou molt igualada i on es va veure un joc vistos per ambdós equips, dinàmic i amb encert i grans jugades. S’arribava a l’últim minut de partit amb un punt d’avantatge per als visitants però la falta d’encert dels nostres en els últims atacs i algunes transicions ràpides de l’Alcoi va fer que s’arribara al marcador final. A pesar de la derrota, gran partit i molt bones sensacions de tot l’equip. I agrair els dos infantils per l’ajuda i esforç a pesar d’haver jugat el seu partit anteriorment.

JUVENIL

JUNIOR MASCULÍ:

CB GODELLA 64- 36 EEM ONDARA

Primer dels 2 partits que jugaren els juniors aquesta setmana i que tingué dues parts ben diferenciades. La primera amb una superioritat molt clara de l´equip local que els permeté escapar-se amb claredat en el marcador però una segona meitat on els nostres començaren a creure´s que tenen capacitat per a competir i així ho feren. Tan en defensa, furtant balons i posant en greus problemes als de Godella, com en atac on es desprengueren de la pressió dels nervis i jugant sense complexes acabaren enduguent-se el parcial del segon temps. Tot i això la diferència era massa àmplia per arribar a disputar la victòria.

EEM ONDARA 72- 74 CB ALZIRA

Després de les bones sensacions amb les que acabaren els jugadors el partit del dimecres la idea era continuar per eixe camí de joc simple però molt fluid i sense res a perdre jugar de la forma més desvergonyida que puguérem contra el tercer classificat de la lliga que està lluitant per endur-se una de les places d´ascens a la categoria autonòmica. I el resultat no pogué ser més positiu.

Els nostres juniors mostraren la seua millor versió amb n joc col.lectiu extraordinari i un sacrifici defensiu que contrarestava la gran superioritat física dels jugadors alzirencs. El partit estigué igualat en tot moment i un parcial de 13-0 en l´últim quart posà als ondarencs amb 2 punts d´avantatge a falta de 2 minuts per al final. Els nostres realitzaren bones jugades en eixos últims atacs però no pogueren encistellar. Així i tot tingueren una última oportunitat en l´últim segon però el triple de la victòria rebotà en l´anella i no volgué entrar.

Gran partit que acabà amb la sensació d´orgull dels nostres jugadors pel gran joc realitzat i amb la idea clara que aquest és el camí a seguir.

Publicado en Esports.