L’ESCOLA SANCHIS GUARNER A CARNESTOLTES

batucada pedreguer

* Text i foto CEIP Sanchis Guarner d’Ondara *

Les xiquetes i xiquets del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, varen participar a la cercavila de carnestoltes a Pedreguer. Aquest dissabte passat, convidats per les AMIPEs de l’Escoleta, del CEIP l’Alfàs i el CEIP El trinquet, varen desfilar omplint de música l’event. Un total de 50 alumnes de 5é de Primària, de la mà del seu mestre Josep Vidal, varen mostrar el projecte Sambis Guarner al carrer. Aquest projecte té com a finalitat desenvolupar les habilitats rítmiques a través de la música brasilera. També desfilaren amb aquests els alumnes del projecte Batucateri de l’educoteca Tericoteri de Pedreguer. Tancaren aquesta mostra, una altra exhibició al passacarrer del carnestoltes escolar els alumnes de 6é del col·legi d’Ondara dins del mateix projecte, que arriba a més de 300 alumnes de primària.

* Text i foto CEIP Sanchis Guarner d’Ondara *

Publicado en Associacions.