CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 2 MARÇ 2019 – PARTIT JUVENIL CONTRA CALLOSA

DSC_0100

Partit Juvenil Callosa

A les 17:00 començava el partit del nostre juvenil dirigit per Vicent Cànoves, que s’enfrontava al juvenil de Callosa. El partit ha començat amb un joc molt igualat entre els dos equips, sent el Callosa qui durant els primers minuts ha generat més perill a la porteria Ondarenca, però els nostres avisaven mitjançant la velocitat de Max per la banda esquerra i desdoblaments per l’esquerre de Marc. Aquesta ha sigut la dinàmica, fins que passats els primers 10’ del partit, en una carrera de Marc Gil ha arribat el primer gol després de vèncer per velocitat a la defensa de Callosa i creuar la pilota superant la eixida del porter. Han tingut que passar 20’ fins que una internada de Max, ha sigut rematada per Joan Orduña i no han passat ni 5 minuts per a que Joan tornarà a fer un gol que donava la tranquil·litat a l’equip local.

S’ha arribat al descant amb un avantatge important, però en un lliga tan igualada, els nostres ja han patit remuntades en partits anteriors, així que han jugat molt seriosament per mantenir la porteria a zero i ja quasi finalitzant el partit, Marc Rosello que s’incorporava després de 8 mesos fora del terreny de joc degut a una lesió ha fet el quart i definitiu.

La mala notícia es la lesió de Vicent després d’una mala caiguda.

DSC_0153DSC_0116

Publicado en Esports.