L’EXPOSICIÓ TRIDIMENSIONALITAT IV VA SER VISITADA PER MÉS DE 750 PERSONES

Va comptar amb la visita d’alumnat del Col·legi Sanchis Guarner; IES Xebic i taller d’Amadem, així com de públic de tota la comarca

visites tridimensionalitat IV (7)

Ondara, 01.03.19. Diumenge passat 24 de febrer va concloure la interessant exposició d’art Tridimensionalitat IV, que ha albergat el Prado d’Ondara del 8 al 24 de febrer, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Una mostra que es consolida edició rere edició, i que enguany ha comptat amb la visita d’un total de 758 persones de tota la comarca, com ha confirmat la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual.

visites tridimensionalitat IV (15) visites tridimensionalitat IV (16)

Cal destacar el caràcter pedagògic d’aquesta exposició plàstica d’art contemporani per a l’alumnat que l’ha visitat en horari lectiu, acompanyat dels seus professors/res. Per Tridimensionalitat IV han passat alumnes de tercer, cinquè i sisè curs de primària del Col·legi Públic Sanchis Guarner d’Ondara; així com alumnes de quart de l’ESO de l’IES Xebic, i també alumnes del Taller Amaden.

visites tridimensionalitat IV (21)visites tridimensionalitat IV (12)

visites tridimensionalitat IV (1)visites tridimensionalitat IV (2) visites tridimensionalitat IV (3)visites tridimensionalitat IV (4) visites tridimensionalitat IV (5)visites tridimensionalitat IV (6)

Raquel Mengual s’ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida que ha tingut Tridimensionalitat IV, i per la gran presència de públic tant d’Ondara com d’altres punts de la comarca que s’ha acostat fins al Prado per a conèixer aquesta proposta artística. Les obres que s’han mostrat han sigut realitzades pels alumnes de l’Escola de Plàstica Experimental Antoni Vives de Gata 2019 i han estat elaborades amb materials molt diversos (plàstics, cadires trencades, guants, paper, pa, llums, fotos, fusta, xarxes de pesca, plastilina, carro de la compra….). Un total de 19 instal·lacions molt eclèctiques s’han creat específicament per a aquest emplaçament.

Aquesta proposta artística contemporània es consolida com una mostra de referència dins de les arts plàstiques en la comarca. La mostra ha sigut realitzada per l’alumnat de Escola de Plàstica Experimental A. Vives de Gata 2019: Anna Climent, Fauser, Joan Roselló, Juan Pablo Signes, M.ª José Cholbi, Mari Marí, Fina Gilabert, Said Ben Salah, Mariví Puigcerver, Pepa Espasa Pastor, Togamago, Isabel Soler Tarradellas, Pep Aguilar Mallol, Mar Fornés, Oslvaldo Sánchez, Erica Landfors, Isabel de Piero, Conchi García Sánchez, i Manuela Paszkowsky .

visites tridimensionalitat IV (19) visites tridimensionalitat IV (20)

visites tridimensionalitat IV (17)visites tridimensionalitat IV (18)

visites tridimensionalitat IV (13)visites tridimensionalitat IV (14)

visites tridimensionalitat IV (10)visites tridimensionalitat IV (11)

 visites tridimensionalitat IV (8) visites tridimensionalitat IV (9)

Publicado en Actualitat, Cultura.