EL DIVENDRES 29 DE MARÇ ES PRESENTA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA EL LLIBRE “CONTEM HISTÒRIES DE DONES D’ACÍ” DE ROSA ROIG I MANOLA ROIG

contem_histories

Ondara, 26.02.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha programat per al divendres 29 de març a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació del llibre “Contem històries de dones d’ací”, de Rosa Roig i Manola Roig.

«Contem històries de dones d’ací» s’apropa a 21 dones valencianes. Per les seues planes desfilen l’exministra Carme Alborch; la vedette Rosita Amores; les artistes plàstiques Manuela Ballester i Carmen Calvo; les escriptores Maria Beneyto, Carme Miquel, Isabel-Clara Simó i Sor Isabel de Villena; la judoka Miriam Blasco; la científica Maria Blasco; la cantant d’òpera Lucrezia Bori; l’empresària Dolores Cortés; la filòsofa Adela Cortina; la defensora de la llibertat Virtudes Cuevas; la pianista Amparo Iturbi; l’oncòloga Ana Lluch; l’actriu Rosanna Pastor; la cantant de copla Concha Piquer; la compositora Matilde Salvador; l’editora Rosa Serrano i la reina Maria de Castella.

L’autora: Rosa Roig Celda (Sueca, 1962)

Les seues passions i el seu compromís l’han enfangada en el sindicalisme, la investigació, la música i, finalment, en l’escriptura perquè, com afirma Montserrat Roig, “a l’escriptura hi pots dir allò que no diries mai en veu alta”. Ara mateix recupera històries de dones oblidades per no oblidar qui és.

La il·lustradora: Manola Roig Celda (Sueca, 1966)

Artista plàstica multidisciplinar autodidacta. Durant els últims anys ha desenvolupat una curta però intensa carrera artística, amb llibres publicats conjuntament amb Rosa Roig, i amb altres autores i autors. Ha participat en exposicions individuals i col·lectives. El seu projecte creatiu és divers i variat.

La presentació tindrà lloc el divendres 29 de març a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.