ÈXIT EN LA TROBADA FEMENINA DE PILOTA A ONDARA

Text i foto: FedPiVal

ÈXIT EN LA TROBADA FEMENINA DE PILOTA A ONDARA

Cada temporada més xiquetes s’incorporen a jugar competicions de pilota valenciana

20190201_205933

Cada temporada més xiquetes s’incorporen a jugar competicions de pilota valenciana

El passat cap de setmana es va realitzar la primera trobada de raspall femení en la localitat d’Ondara, amb la participació de xiquetes de la província d’Alacant

Les xiquetes van gaudir del raspall i del nostre esport autòcton. Al trinquet d’Ondara van participar xiquetes de les escoles de: El Campello, Beniarbeig-El Verger, Xaló, Pedreguer, Orba i Ondara. Andrea, Sara, Esther, Ana y Maria de l’escola de Beniarbeig-El Verger, Leire d’Orba, Ana de Murla, Paula d’El Campello, Uxue i Alma d’Ondara, Esther de Pedreguer i Arancha de Xaló van gaudir de la primera jornada de participació femenina. Les xiquetes a poc a poc es van incorporant a les diferents activitats i competicions del programa esportiu dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en les seues diferents modalitats. Aquesta temporada més de 60 equips de 27 escoles de les tres províncies estan participant en aquestes jornades ludicoesportives on les xiquetes comencen a competir d’una forma progressiva amb amigues d’altres escoles que comencen a entrenar i competir en el nostre esport autòcton. De moment, s’han realitzat quatre jornades en Alcàsser, Genovés, Tavernes Blanques i Ondara. La pròxima jornada serà a Alcàsser, el diumenge 17 de febrer.

Aquesta temporada s’han inscrit les escoles següents: Castelló, Tavernes Blanques, València-Pelayo, Foyos, València-Tomás de Montañana, Moixent, Oliva Santa Anna, Bicorp, Genovés, Tavernes de la Valldigna, El Campello, Alcàsser, Alfara del Patriarca, Almassora, Amics de la Ribera, Beniarbeig-El Verger, Godelleta, Marquesat, Meliana, Ondara, Pedreguer, Quatretonda, Rafelbunyol, Valencia-Fornos, Valencia-Patraix, Xaló, Moncada… Aquestes activitats estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, la Generalitat Valenciana, Diputació de València i compten amb la col·laboració de les poblacions participants.

Publicado en Actualitat, Esports.