L’ALUMNAT I LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ D’ONDARA VAN COMPARTIR L’ACTIVITAT DE FER PA

escoleta pa (1) escoleta pa (2)

Ondara, 05.02.19. L’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara (servei que està gestionat per l’empresa municipal PIMON) va realitzar ahir un taller d’elaboració de pa. Els/les alumnes i els seus familiars van gaudir d’aquesta activitat.

Dins de la programació de l’Escoleta per a aquest curs 2018-2019, s’inclou el taller de les famílies, amb l’objectiu que aquestes puguen participar en algunes de les activitats que porta la programació del centre, o realitzar ells mateixos el taller que desitgen, com s’ha indicat des de la Regidoria d’Educació d’Ondara. Aquesta activitat de fer pa ha sigut molt del grat dels més menuts i menudes.

escoleta pa (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.