ONDARA VA ACOLLIR UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT DEL PRADO DE LA TERRA I ARTESANIA EL PASSAT 2 DE FEBRER

Joves músics de la UMO van oferir una gran actuació emmarcada en aquest esdeveniment

btyconcert (1)

concert (3)concert (4)

Ondara, 05.02.19. Dissabte passat 2 de febrer va tenir lloc, com cada primer dissabte de mes (des del passat octubre), el Mercat del Prado de la terra i artesania. Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Ondara per a dinamitzar l’activitat comercial, turística i d’oci a Ondara, que se celebrarà novament el 2 de març, 6 d’abril i 4 de maig. Dissabte passat, malgrat el fred i el vent, van ser moltes les persones que es van acostar per a gaudir de les propostes que s’oferien al Prado.

gent en mercat (1) gent en mercat (2)

Va haver-hi parades de comerç de proximitat muntades per l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACO) d’Ondara, i també va tindre lloc la visita guiada al patrimoni local i el taller relacionat. A més, es va oferir un taller de cuina per a xiquets i xiquetes organitzat per l’ACO a càrrec de “La Cuineta d’Alma”, que va ser tot un èxit i va comptar amb una altíssima participació.

btybty

En l’apartat musical, els joves músics de la Unió Musical d’Ondara (Neus Mut Alemany, Júlia Mut Alemany, Daniel Ventura Martínez, Ismael Badia Gràcia, Àlvar Bertomeu, i Diego Arcos Sapena) van oferir un espectacular concert dins del Prado, que va estar organitzat per la Regidoria de Cultura i va agradar moltíssim al públic present. 

concert (5)concert (7)

 concert (6) concert (8)

concert (9)concert (10) concert (11)concert (12) concert (13)concert (14)

concert (2)

A més, el Mercat del Prado es va complementar amb diverses activitats dirigides a públic infantil i familiar i jocs tradicionals, a càrrec de la Comissió Soledat 2019.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.