CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL – JORNADA 2 FEBRER 2019 – PARTIT CADET

IMG_7577

Partit Cadet: CE Esport Viu d’Ondara – Alfàs del Pi

El passat dissabte 2 de febrer, a les 11:00 es va disputar el partit de la categoria cadet, dirigit per Borja Serrano. El partit va començar en mig d’un vent molt fort i encara que els nostres van elegir el vent a favor, el partit es va ficar de cara als visitants, ja que els dos primers minuts del partit, dos jugades per banda sorprenien els nostres i ens ficaven dos gols en contra només començar. Aquest fet va tocar anímicament els nostres, que a pesar de jugar amb el vent a favor, no aconseguien arribar amb claredat a l’àrea contraria, però aquesta situació va començar a canviar a mesura que el partit avançava fins arribar a la mitja part, on ja el domini del partit era dels nostres. En la segona part va continuar el domini dels nostres fins que arribà el gol als 15 minuts transformat per Nadal. Amb un gol de diferència els nostres es van bolcar a l’àrea contraria, però a 10 minuts del final, els d’Alfàs van marcar el tercer i definitiu gol. Partit complicat tant pel vent com per començar d’inici ja amb dos gols en contra, bona actitud dels nostres i a seguir treballant i millorant.

Publicado en Esports.