ONDARA CELEBRA EL DIA DE l’ARBRE AMB UNA PLANTACIÓ EN SEGÀRIA I ACTIVITATS PER ALS ESCOLARS

 

Ondara, 31.01.19. La Regidoria de medi ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha impulsat la realització de diferents accions en el municipi, amb motiu de la celebració hui 31 de gener del Dia de l’Arbre de la Conselleria de Medi Ambient.

plantacio a segaria (1)plantacio a segaria (7)

plantacio a segaria (2)plantacio a segaria (6)plantacio a segaria (5)

plantacio a segaria (3)plantacio a segaria (4)

D’una banda, s’ha dut a terme la plantació de diferents espècies arbòries en el Parc Públic Segària. La dita plantació s’ha realitzat per part dels treballadors/es del Taller d’Ocupació d’Ondara (en l’especialitat d’Auxiliar en Repoblament Forestal i Tractaments selvícoles). En concret, s’han plantats 200 exemplars (carrasques i savines) que han sigut donats per la Conselleria de Medi Ambient.

D’altra banda, des de la Regidoria de Medi Ambient també s’han dut a terme diverses iniciatives per a celebrar el Dia de l’Arbre entre l’alumnat dels centres educatius d’Ondara.

sdrsdr

IMG-20190131-WA0006

En el cas de l’IES Xebic, des de la Regidoria de Medi Ambient s’han lliurat al centre educatiu uns quants arbres perquè siguen replantats dins de l’àrea de l’institut; mentre que a l’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà, aquest matí han plantat un taronger en el seu hort escolar. Els/les alumnes han gaudit molt amb aquesta activitat, la qual han acabat regant el taronger i conscienciant als xiquets i xiquetes de la importància d’aquest i la cura que han de tenir amb ell.

escoleta taronger (1) escoleta taronger (3)

escoleta taronger (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.