ONDARA VA CELEBRAR EL DISSABTE EL MIG ANY DE SANT JAUME 2019

Centenars de persones van gaudir de les activitats, que van comptar amb propostes per a totes les edats: pilota, cercaviles, música en directe, “bous amb carretons”, parc infantil, disc mòbil i paella

cercavila penyes (3)btr

Ondara, 28.01.19. Dissabte passat 26 de gener, Ondara va celebrar el Mig Any de Sant Jaume 2019 amb diversos actes i activitats, que van comptar amb una altíssima participació. Una celebració organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Mari Carmen Velázquez.

Les activitats del Mig Any de Sant Jaume van començar al Prado, on xiquets i majors van participar al matí en el parc infantil amb unflables, bou mecànic i activitats. A la vesprada, xiquets i xiquetes de totes les edats, acompanyats pels seus familiars, van participar en la solta de “bous amb carretons” a la plaça del Convent, que va ser un èxit total, i en la que els menuts i menudes es van divertir moltíssim.

carretons (1)carretons (2) carretons (3)carretons (4) carretons (5)carretons (6)

Al migdia, la cercavila amb la Xaranga l’Atril va comptar amb la presència de moltes penyes i quintades, i amb nou recorregut que va passar també pel barri del Crist, i la paella del Mig Any al Prado va ser tot un èxit de participació i va comptar amb l’assistència de més de 500 persones, agrupades per penyes i quintades.

cercavila penyes (1)cercavila penyes (2)

A la paella li va seguir una disc mòbil amb DJ Montaner i una festa amb música en directe a càrrec de l’orquestra No Comment a la carpa annexa al Prado. En l’àmbit esportiu, el trinquet municipal d’Ondara va congregar a la vesprada als amants de la pilota en el «trinquetet».

btrbtr

La Regidora de Festes i Tradicions d’Ondara, Mari Carmen Velázquez, ha valorat positivament totes les activitats celebrades amb motiu del Mig Any de Sant Jaume, indicant que aquesta oferta festiva i d’oci va destacar per la seua bona organització i pel bon ambient que es va poder apreciar entre els assistents, que van viure aquest avanç de les Festes de Sant Jaume amb molta il·lusió i entusiasme. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, el Bar Trinquet, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

btrbtrhdr

carpa prado 2

Publicado en Actualitat, Ajuntament.