CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL – JORNADA 26 GENER 2019 – BENJAMÍ

DSC_0334DSC_0315

Benjamí A amb Xàbia A

Enfrontament molt complicat pel benjamí de segon any que entrena Jaume Valero i Héctor García, ja que el Xàbia A és un equip molt efectiu amb jugadors molt hàbils i treballadors, però aquest fet va suposar un repte pels nostres. La gran pressió realitzada per tot l’equip va fer que s’arribarà al descans amb un empat a zero, però aquesta pressió va suposar molt de desgast pels nanos i va arribar el primer gol per part de l’equip de Xàbia en començar la primera part. Però aquest gol no va fer que els nostres baixaren els braços i van seguir jugant el baló, amb joc en diagonal plantant cara i la recompensa va arribar ben prompte gràcies a un rebot ben aprofitat per Juanjo que ens va portar l’empat. A partir d’aquest moment, el partit podia caure en qualsevol dels dos costats i cal destacar l’actitud i el treball en equip, que va portar a la victòria gràcies a un gran gol d’Alvaro.
Gran partit dels nanos i bon treball de Jaume i Hèctor. A seguir aprenent.

Publicado en Esports.