LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA” 2019 DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS ES DESENVOLUPARÀ DURANT ELS MESOS DE FEBRER I MARÇ

Les sol·licituds es poden presentar en l’ADL d’Ondara fins al 6 de febrer

Ondara 22.01.19. L’Alcalde i Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, José Ramiro, ha presentat aquest matí, acompanyat per Pedro Reig, especialista en Màrqueting i Negoci, i Ana Cotaina, tècnica ADL d’Ondara, la nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2019, impulsat pel seu departament. Es tracta de la 3a edició d’aquesta iniciativa, que ha tingut molt bons resultats en les seues dues edicions anteriors.

presentacio ondara activa 2019

La tercera edició d’Ondara Activa es desenvoluparà durant els mesos de febrer i març de 2019. Es tracta d’un projecte global dirigit als emprenedors locals que constarà de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar i/o consolidar una empresa a Ondara; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives, com a reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència. La culminació de la tercera edició d’Ondara Activa arribarà amb la celebració d’una jornada empresarial, dirigida a empresaris de la Marina Alta, que tindrà lloc el divendres 29 de març i comptarà amb la presència de conferenciants i experts d’àmbit nacional i internacional.

Pot participar en aquest programa qualsevol veí/ veïna del municipi d’Ondara amb una idea empresarial-idea de negoci, o persona interessada que haja iniciat o vullga iniciar una activitat en el terme municipal d’Ondara. Les persones interessades a participar, poden presentar la seua sol·licitud en l’Agència de Desenvolupament local (planta baixa de l’Ajuntament d’Ondara) en horari de 9 a 14 hores del 22 de gener al 6 de febrer 2019. Junt amb la sol·licitud de participació caldrà adjuntar el Currículum Vitae i el projecte-idea de negoci.

El curs té una duració de 35 hores de formació, i tindrà lloc els mesos de febrer i març de 9 a 14 hores a la Casa de Cultura. Els mòduls que s’impartiran són: Model de negoci, segmentació i estratègia; Fent números: aspectes econòmics-financers; Formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; Eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; Projecte i tancament. La principal novetat d’aquesta tercera edició d’Ondara Activa és que el curs amplia el nombre d’hores de formació en incorporar el mòdul de màrqueting digital, i en comptar amb la participació d’empresaris locals que comptaran la seua experiència.

Cartell A3 Ondara Activa 2019

Publicado en Actualitat, AFIC.