LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA ORGANITZA EL MIG ANY DE SANT JAUME EL DISSABTE 26 DE GENER 2019

Els actes inclouran paella, “bous amb carretons”, parc infantil amb bou mecànic, pilota, cercavila i música en directe amb l’orquestra No Comment

MigAnySantJaume'192-01

Ondara, 10.01.19. Ondara viurà el dissabte 26 de gener el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2019, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez. Enguany, de nou, s’oferiran activitats infantils i de pilota, cercavila, paelles, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb servei de barra i música.

Les activitats començaran a les 10 hores amb l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats als voltants del Prado, que comptarà amb un bou mecànic. També a les 10 es podrà esmorzar en el Prado (esmorzar per compte propi).

A les 13 hores s’efectuarà la cercavila per a penyes i quintades, igual que en el dia de Sant Jaume, amb l’acompanyament musical de la Xaranga l’Atril des del Centre Social fins al Prado, i a les 14 hores, s’oferirà una paella (els tiquets per a la paella s’han d’encarregar en la Casa de Cultura d’Ondara, al preu de 4 euros per persona). Durant el dinar i hores posteriors, hi haurà una disc mòbil amb música “santjaumera” a càrrec de DJ Montaner.

mig any sant jaume 2018 arxiu (1)mig any sant jaume 2018 arxiu (2)

Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels “bous amb carretons” davant de l’Ajuntament a les 17:00 hores. També a les 17 hores començaran les partides de pilota del Mig Any al Trinquet Municipal d’Ondara.

A partir de les 18 hores tindrà lloc la festa musical en la carpa annexa al Prado amb l’actuació en directe de l’orquestra No Comment. Després del concert, la festa de Mig Any de Sant Jaume continuarà al local d’oci d’Ondara, que oferirà una programació especial amb motiu d’aquesta festa.

mig any sant jaume 2018 arxiu (6)sdr

Durant tot el dia hi haurà servei de barra, i música dins del Prado. Quant a les inscripcions per a la paella (4 euros), els assistents s’han d’apuntar i pagar el corresponent tiquet a la Casa de Cultura. La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.