L’AJUNTAMENT D’ONDARA ORGANITZA EL 6 D’ABRIL EL CONCERT DE PRIMAVERA, PROTAGONITZAT PER MARIA DEL MAR BONET

  cartell _maria del mar bonet

Se celebrarà a la Plaça de Bous i comptarà en primer lloc amb l’actuació del cantaor Jonatan Penalba

Ondara, 09.01.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria de Cultura, ha organitzat per al dissabte 6 d’abril el Concert de Primavera a la Plaça de Bous d’Ondara, que estarà protagonitzat per Maria del Mar Bonet, sent el d’Ondara un dels seus darrers concerts de celebració de 50 anys als escenaris. El Concert de Primavera començarà a les 19 hores amb l’actuació, en primer lloc, de Jonatan Penalba, i a les 20:30 serà el moment de l’actuació de Maria del Mar Bonet. Així ho han anunciat aquest matí l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, que han estat acompanyats per Toni Miralles, promotor cultural de SMD Produccions Gestió Cultural i Pro21.

presentacio concert m mar bonet (1)

Raquel Mengual ha destacat que aquest concert s’emmarcarà en la 4a edició de la Fira de la Paraula i la Bona Taula 2019, que se celebrarà precisament eixe cap de setmana del 6 i 7 d’abril, prenent com nou emplaçament els voltants del Prado i la Plaça de Bous, i coincidint també amb el Mercat del Prado.

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a acudir a aquest magnífic Concert de Primavera a la Plaça de Bous d’Ondara. Les entrades (al preu de 10 euros grada i 12 euros pati) ja es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Ondara. Raquel Mengual ha informat que s’ha realitzat una edició especial per a les primeres 100 entrades que es venguen a la Casa de Cultura (50 de pati i 50 de grada) amb un marcador amb l’entrada dins. A més, les primeres 50 entrades de pati que es venguen tindran un preu promocional de 10 euros. Les entrades també es poden adquirir online: https://www.notikumi.com/2019/4/6/concierto-de-maria-del-mar-bonet-en-ondara

bonet-9 entrades venda2entrades edició limitada

Maria del Mar Bonet té en la Marina Alta sempre una gran acollida, per la vinculació de la comarca amb les Illes Balears. A banda de la proximitat geogràfica i connexió marítima, per ser una comarca amb forta repoblació mallorquina. A Ondara, continuarà una trepidant gira de celebració dels seus 50 anys en els escenaris que l’ha portat per mig món: El Caire, L’Havana, Atenes, Barcelona, Madrid, París…

MARIA DEL MAR BONET

Maria-Mar-Bonet

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que forma part de la nostra particular banda sonora. És present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals. O és que hi ha algú que no s’haja mai emocionat, plorat o viatjat per la Mediterrània amb les seues cançons?

La nit del 6 d’abril es reivindicarà i reconeixerà els centenars de concerts, col·laboracions i feina durant 5 dècades. Una ocasió per gaudir d’una veu amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

JONATAN PENALBA

960_jonatan penalba - de sota-rel

El cantaor de l’Alcúdia (Ribera Alta) obrirà el Concert de Primavera, just abans de Maria del Mar. Jonatan Penalba arribarà a Ondara amb els seus cants de batre, jotes i fandangos. Conjugant el folk valencià amb repertori tradicional i actual. El seu primer disc «De soca-rel», complirà un any en març.

Publicado en Actualitat, Cultura.