“¿QUIÉN QUIERE JU(Z)GAR CONMIGO?” DE DIEGO JIMÉNEZ, S’ESTRENA A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA EL DIUMENGE 20 DE GENER

CARTEL GENERALISTA QQJC diegojimenez (1)

El diumenge 20 de gener, a les 19:00 hores, a l’Auditori Municipal d’Ondara, l’artista i coach en comunicació i HH.SS., Diego Jiménez, estrena, sota la direcció artística de Fernando Ripoll, el seu espectacle psicodramàtic: “¿Quién quiere ju(z)gar conmigo?”. Es tracta d’un esdeveniment inclòs en la programació elaborada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de gener de 2019, i l’entrada és gratuïta.

diegojimenez (2)diegojimenez (3) diegojimenez (4) diegojimenez (5)

¿Quién quiere ju(z)gar conmigo?” és un muntatge escènic guardonat per ECOREM i la Universitat de Múrcia amb el “Premi a la Innovació i el Desenvolupament Professional” per la seua aportació en l’acostament de les ferramentes de Coaching per a la gestió emocional, a través de les Arts Escèniques. Des d’un format unipersonal, més pròxim a al psicoteatre, al teatre terapèutic o al teatre “reallity” que a qualsevol disciplina, Diego Jiménez, comparteix les seues vivències més íntimes i les pautes que li han ajudat en el seu procés de creixement personal.

Una posada en escena valenta i original que sorgeix de la necessitat interna de l’autor, com coach i ésser humà, de voler comunicar, des de l’emoció i en primera persona, la teoria i, també, la “pràctica” de tot el que s’ha après després de “desaprendre” primer.

El guionista i autor de la idea original, que es representa a si mateix amb cruesa sanadora, transita amb naturalitat des de la reflexió a l’emoció o la carcallada, conduint a l’espectador per les seues experiències i emocions fent-li comprendre les seues i aconseguint que es veja reflectit i identificat. A través d’un exercici de comunicació arriscat i generós, fent del particular la generalitat com a teràpia oberta al públic, exposa els recursos i coneixements per a trencar amb les càrregues innecessàries que ens imposem, de manera conscientment i inconscientment.

No es tracta d’una obra de teatre a l’ús, encara que si ho és el seu format i, com a tal, es representa. Tampoc és simplement un monòleg, encara que només hi ha un protagonista. Ni tan sols és una conferència motivacional més… …No és res d’això i, al mateix temps, és tot junt.

Es tracta d’un “striptease” emocional, d’una experiència difícil d’explicar i fàcil d’experimentar, només apta per als que no temen deixar-se portar per les emocions. Una oportunitat per a invertir en un mateix, on està prohibit jutjar i permès jugar a la intel·ligència emocional.

diegojimenez (1)

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Cultura.