MIQUEL PIERA I CRISTINA ROSELLÓ GUANYEN LA 8a EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE D’ONDARA

Miquel Piera, del C.A. Diànim de Dénia, i Cristina Roselló, del Roselló Team, van guanyar la 8a edició de la Sant Silvestre d’Ondara, una cursa que tenia un caire solidari ja que la recaptació que es va aconseguir serà per a la Residència de la Mare de Déu de la Soledat. Al voltant de 400 participants van ser els protagonistes de la vesprada-nit del dijous 27 de desembre. Gràcies a elles i a ells s’han recaptat 1190 euros per a la Residència.

El més important de la Sant Silvestre no són els temps ni els resultats sinó passar-ho d’allò més bé, gaudir de l’ambient i, sobretot riure i participar disfressat o disfressada. La gent va poder vore disfresses molt originals i divertides i l’organització va establir, com fa cada any, una sèrie de premis per a les millors disfresses. El tercer premi, que era un oli, va ser per al Centre Excursionista d’Ondara que anaven disfressats de boda. El segon premi, que era un formatge, va ser per un grup de participants que anaven disfressades d’avatar. I el primer premi, que era un pernil, va ser per al Club Atletisme d’Ondara que anaven de Masterchef.

Durant tot moment Ondarattack va amenitzar la vesprada amb la seua música i els seus ritmes. Cal destacar la col.laboració de l’Ondara Custom Club, Protecció Civil i Policia Local que van permetre que tot isquera bé, i també de Valeriano Pons, que va obsequiar els premis de les disfresses i Esports Colau, que va donar els trofeus als primers classificats i classificades de la cursa.

IMG-20181227-WA0002 IMG-20181227-WA0023

Publicado en Esports.