INMA ZAMORA PARREÑO I JOSÉ RAMIRO ARGUDO SÓN ELS AFORTUNATS DEL SORTEIG DE NADAL DE L’ACO

Inma Zamora Parreño i José Ramiro Argudo han sigut els guanyadors del Sorteig de Nadal de l’ACO (Associació de Comerciants d’Ondara). Els afortunats han conegut avui la notícia després que es realitzara el sorteig al saló de plens de l’Ajuntament d’Ondara amb la presència de Juanjo Mahiques, president de l’ACO, i d’alguns i algunes comerciants del poble.

El segon premi, de 500 euros, ha sigut per a José Ramiro Argudo mentre que el primer premi, amb 1.000 euros, ha sigut per a Inma Zamora Parreño. En un termini d’uns 15 dies ells hauran de gastar-se eixos diners en establiments de l’ACO i amb un màxim de 200 euros per establiment.

Cal dir que han participat una gran quantitat de persones, no només d’Ondara sinó també de pobles veïns. Podien participar aquells i aquelles que van comprar en algun establiment de l’ACO durant el termini que s’havia establit, és a dir, des de després de la Fira d’Ondara fins el dijous 27 de desembre de 2018.

IMG_20181228_134808 IMG_20181228_134800

Publicado en Actualitat.