ONDARA APEL·LA A LA SOLIDARITAT DE LA CIUTADANIA PERQUÈ ACUDISCA A LA DONACIÓ DE SANG EXTRAORDINÀRIA DE NADAL EL 21 DE DESEMBRE AL CENTRE SOCIAL

21-12-18 ONDARA

Ondara, 17.12.18. Ondara tornarà a demostrar la seua solidaritat durant aquestes festes nadalenques a través de la donació extraordinària de sang que tindrà lloc aquest divendres 21 de desembre de 16:30 a 20:30 hores al Centre Social Trini Reyes d’Ondara. La jornada té per lema “Ser donant no passa de moda. Dóna sang, salva tres vides”.

La iniciativa està organitzada pel Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ondara. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha demanat la màxima col·laboració dels veïns i veïnes d’Ondara, atès que “sempre fa falta molta sang, sobretot ara a Nadal”, i ha fet una crida a la participació de tots en aquesta nova edició de la jornada extraordinària de donació de sang de Nadal. Ramiro ha mostrat la seua confiança en què enguany s’augmente el nombre de donants; sobretot de nous donants, que és el que es pretén amb aquest tipus de donacions extraordinàries, afegint que “donar sang és una actitud responsable i solidària que cal imitar”. José Ramiro ha agraït la labor que realitzen al llarg de tot l’any els ciutadans d’Ondara, mostrant la seua esperança en què “la gent d’Ondara responga, siga solidària i vinga a donar sang el 21 de desembre, perquè donar sang és el millor regal que es pot fer en Nadal”. Ha explicat que la donació extraordinària d’Ondara correspon a la campanya de Nadal, que “sempre és complicada perquè les donacions flaquegen de cara a les dates nadalenques”.

La jornada extraordinària de donació de sang d’Ondara es desenvoluparà aquest divendres 21 de desembre de 16:30 a 20:30 hores al Centre Social, i els donants rebran un detall, cortesia de l’Ajuntament, en agraïment a la seua solidaritat. A més, les ames de casa d’Ondara oferiran un berenar especial per a tots els participants en la donació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.