CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL D’ATLETISME D’ONDARA – JORNADA 15 DESEMBRE – CROSS GATA

 

Dissabte passat 15 de desembre a les 16:30 hores va començar la tercera prova del circuit d’atletisme de CEMA, un cross a Gata de Gorgos. Es van desplaçar 5 atletes de l’Escola Municipal d’Atletisme d’Ondara (Edurne, Albert, Aitor, Roc, Pau i Nora) acompanyats de la seva entrenadora Cristina Roselló. Pels nostres va ser la primera experiència en un circuit de cross, però van demostrar que l’esforç durant els entrenaments de les últimes setmanes té el seu premi. Gran actuació de cadascun del atletes! Cal destacar l’organització i preparació del circuit per part de la gent del Club d’Atletisme de Gata.

Quant a les classificacions dels atletes de l’Escola d’Ondara en la prova, en categoria infantil masculí: 3r. classificat, Pau Moncho i 1er. Classificat, Roc Martí. En categoria cadet femení, Nora Martí Morell va ser 4a classificada.

cross1 cross2

cross4cross3

Publicado en Esports.