CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 15 DESEMBRE – PREBENJAMÍ B

DSC_8439 DSC_8455

Partit Prebenjamí B – Dénia

L’equip prebenjamí entrenat per Dani Vallalta es va enfrontar al Dénia aquest dissabte a les 10:00, on els nostres van plantejar una estratègia defensiva que va sortir efecte, ja que al finalitzar una primera part en la que vàrem dominar en el terreny de joc i que gràcies a dos tirs de Hugo San Blas (un de falta fora de l’àrea) que es van convertir en gol, la primera part va acabar amb un 2 a 0 a favor d’Ondara. En començar la segona part, en una jugada personal de Miquel va ficar el tercer gol en el marcador, però el Dénia en cap moment es va conformar i va seguir pressionant retallant el resultat i finalitzant el partit amb un 3 – 2. Si cal destacar alguna cosa del partit es l’actitud, el comportament i lo bé que tots ho vàrem passar.

Publicado en Esports.