AQUEST CAP DE SETMANA, MERCAT DEL PRADO DE LA TERRA I ARTESANIA, MERCAT MEDIEVAL I FIRA D’ATRACCIONS A ONDARA

cartell-mercat-de-la-terra 1 desx

Ondara, 30.11.18. Demà dissabte 1 de desembre, torna a Ondara el Mercat del Prado de la Terra i l’Artesania. El Mercat del Prado la terra i l’artesania se celebrarà en horari de 16 a 20:30 hores, i oferirà una vintena de parades de venda de productes de comerç de proximitat i artesans; sent algunes de les paredes de comerços associats a ACO. A més, el mercat es completarà amb diverses activitats dirigides a públic infantil i familiar; a càrrec dels Festers de la Soledat 2019 i Cort d’Honor 2019, i la Comissió Soledat 2019 posarà servei de barra i oferiran begudes, dolços i salats. D’altra banda, es farà visita guiada a elements arquitectònics del nucli urbà i taller per a descobrir el patrimoni d’Ondara. La visita començarà a les 17:30 hores, sent el punt de trobada el Moll del Prado.

A més, el Mercat Medieval (que es va ajornar del segon cap de setmana de la Fira de Fires) se celebrarà el dissabte 1 i diumenge 2 de desembre a l’Av. General Bosch i pl. Vicent Andrés Estellés. El Mercat Medieval comptarà amb venda de productes, de menjar i beguda, taverna, així com animació, falconeria i activitats infantils; personatges, tallers, música, actuacions, desafiament medieval, tir amb arc, números de circ, atraccions medievals, jocs, artesania, i una infinitat de propostes per a tots els públics.

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica recorda que la Fira d’Atraccions romandrà instal·lada durant tota aquesta setmana, fins al cap de setmana de l’1 i 2 de desembre ( els tiquets de la Fira d’Atraccions seran a 2 euros tot el cap de setmana).

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.