L’ALUMNAT DE L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL D’ONDARA GAUDEIX D’UN CONTA CONTES A CÀRREC DELS ESTUDIANTS DE 1r D’EDUCACIÓ INFANTIL DE l’IES XEBIC

escoleta (1)

Ondara, 29.11.18. Aquesta setmana, els xiquets i xiquetes de l’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara han gaudit d’una sessió de conta contes, que ha sigut oferida per l’alumnat del primer curs del Cicle d’Educació Infantil de l’IES Xebic d’Ondara.

Es tracta d’una activitat impulsada per l’Escoleta Municipal d’Ondara i per l’IES Xebic, segons informa la Regidoria d’Educació d’Ondara. L’objectiu és que els alumnes de l’IES posen en pràctica allò que han après, al mateix temps que serveix per a fer passar una bona estona als menuts i menudes de l’Escoleta.

escoleta (4)

Dins d’aquestes activitats conjuntes entre l’IES Xebic i l’Escoleta, des de la Regidoria d’Educació s’ha avançat que la propera setmana, l’alumnat de l’escoleta infantil realitzarà una visita per a conèixer l’hort de l’institut.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Ajuntament.