EL PAVELLÓ D’ONDARA ACOLLIRÀ AQUEST DISSABTE 1 DE DESEMBRE LA FASE FINAL DE LA LLIGA INTERCLUBS DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

IMG_7073

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara participa amb un conjunt aleví mans lliures

Ondara, 28.11.18. Aquest dissabte 1 de desembre se celebrarà al Pavelló Municipal d’Ondara, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la III Fase i final general de la Lliga Interclubs, on participaran 125 xiquetes de 13 Clubs: Altea, Altellano Elx, Eca Alacant, Dénia, Calp, Alacant, Torrevieja, Llebeig, Jesusas El Campello, Xàbia, Sant Vicent, Montemar i Ondara. Començaran a les 17 hores, en les categories des de baby fins a júnior; amb duos, trios i conjunts, en las modalitats de mans lliures, cèrcol, pilotes i maces.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alícia Ivars, participa amb un conjunt aleví mans lliures, que està integrat per: Mireia Pons, Ana Monedero, Emma Almiñana, Alma Llobell, Paula Vives i Aina Server.

REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.