GRAN ASSISTÈNCIA A LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA AL PRADO, LA XV MATINAL MOTERA I LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS DEL TERCER CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE FIRES d’ONDARA 2018

Ahir diumenge van acudir unes 1.500 motos i 150 vehicles clàssics

desgustacio gastronomica prado (13) matinal motera (13)

Ondara, 26.11.18. Ahir es va celebrar el tercer cap de setmana la Fira de Fires 2018, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica. En aquesta ocasió, el darrer cap de setmana de novembre ha estat protagonitzat aquest diumenge 25 de novembre per la XV Matinal Motera (organitzada per Ondara Custom Club), la XV Concentració de Vehicles clàssics i la Degustació Gastronòmica al Prado. A més, aquest últim cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i la fira gastronòmica. Cal destacar que la Fira d’Atraccions es quedarà una setmana més a Ondara, i romandrà instal·lada durant tota aquesta setmana, fins al cap de setmana de l’1 i 2 de desembre (quan se celebrarà a Ondara el Mercat Medieval que es va ajornar per causes meteorològiques). D’aquesta manera, la Fira de Fires d’Ondara tindrà en aquesta edició de 2018 una duració de 4 caps de setmana. (La permanència de la Fira d’Atraccions suposarà que aquest dimecres 28 de novembre es farà un dia més del xiquet, i durant el pròxim cap de setmana de l’1 i 2 de desembre, els tiquets seran a 2 euros).

Per la Degustació Gastronòmica al Prado van passar ahir diumenge molts veïns d’Ondara i de la resta de la comarca, que van acudir a gaudir dels plats i tapes més saboroses dels estands participants; Ca Paquitina (Ondara), “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara), Bar Plaça de Bous (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Cristo (Sueca), Carnisseria Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara), i Rebost de Mari (Ondara)). Van ser centenars de persones les que van provar les tapes de la degustació; a primera hora, sobretot els participants en la matinal motera per a esmorzar, i a l’hora del dinar, moltes famílies d’Ondara i de la comarca.

desgustacio gastronomica prado (3)desgustacio gastronomica prado (4) desgustacio gastronomica prado (5)desgustacio gastronomica prado (6) desgustacio gastronomica prado (7)desgustacio gastronomica prado (9) desgustacio gastronomica prado (10)desgustacio gastronomica prado (15)

L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica, José Ramiro, i membres de la corporació municipal, van realitzar en el matí d’ahir diumenge la visita al Prado, i van agrair la seua participació als restauradors que han tingut presència en l’esdeveniment. A més, José Ramiro ha agraït a l’Ondara Custom Club l’organització de la Matinal Motera i dels concerts i actuacions que s’han oferit al llarg del cap de setmana en l’escenari muntat al costat del Prado, que han tingut una gran acollida per part del públic. També va agrair la seua tasca a Mario Vives (organitzador dels vehicles antics) i a José Maria Pineda (Camions antics). A més, el dissabte també van posar barra els Festers Soledat 2019.

La 15a edició de la Matinal Motera va tindre lloc ahir, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara i l’Ondara Custom Club. Van acudir a la Matinal Motera unes 1.500 motos que van estar aparcades en l’avinguda Doctor Fleming i els carrers adjacents (segons ha confirmat el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí, es van inscriure a la Matinal Motera 850 persones, però va haver-hi moltes més que van acudir a la concentració). Els moters van acudir a Ondara, de forma escalonada al llarg de tot el matí, procedents de tota la Comunitat Valenciana, i inclús de fora. A més, des d’Ondara Custom Club van organitzar diversos concerts durant el dissabte i el diumenge, a l’escenari annex al Prado, que van comptar amb molta participació i que van ambientar musicalment la matinal motera, amb les actuacions de “La jineta y los apocalípticos”, “Loli Pop”, “Los Dalton” i “Marcos Elvis”. Des de l’Ondara Custom Club han volgut agrair a tots els assistents la seua presència, així com a la corporació municipal d’Ondara per la seua col·laboració en l’organització d’aquesta concentració. D’altra banda, ahir es va poder contemplar també la XV Concentració de Vehicles Clàssics, que es va desenvolupar, igual que l’any passat, a l’Avinguda d’Alacant. En aquesta concentració van participar 150 vehicles clàssics i motocicletes, provinents de tots els punts de la Comunitat.

matinal motera (1)matinal motera (13) matinal motera (14) matinal motera (17)

L’Alcalde, José Ramiro, ha volgut agrair tot el treball realitzat per part de totes les persones que han col·laborat en la Matinal Motera i en la Concentració de Vehicles, així com de la Policia Local, Protecció Civil, brigades municipals i resta de treballadors de l’Ajuntament d’Ondara. En la seua valoració de l’esdeveniment, ha destacat que aquest tercer cap de setmana de fira ha sigut molt positiu, atés que el bon temps ha acompanyat i molta gent ha pogut gaudir de la degustació gastronòmica, de les motos i dels vehicles clàssics. També ha recalcat que excepcionalment enguany, el Mercat Medieval, passa al pròxim cap de setmana, i hi haurà sectors (com el de restauració) als que els beneficie, ja que pot animar el poble i a més es queda també la fira d’atraccions.

Cal indicar que durant el cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i la fira gastronòmica, en la que enguany han participat 12 negocis: Bar Plaça de Bous, Café Bar Sendra, Il Fratelli La Nonna , Bar Rte La Parada (Euro), Rte Valero, Hotel Ramis, Tasta’m, Rte Taurino, Bar La Xata, Bar la Andaluza, Lo de Salvador i Pizzeria Rabbit.

Més fotos fira:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2130470590306371&type=1&l=c7683c9830

Publicado en Actualitat, Ajuntament.