ONDARA ES BOLCA EN L’ARREPLEGADA DE TAPS AMB FINS SOLIDARIS

Protecció Civil arreplega 2 tones de taps el benefici dels quals es destina a la Junta Local de l’AECC

Ondara, 23.11.18. L’agrupació de Protecció Civil d’Ondara ha arreplegat, des de fa 2 anys, 2 tones de taps amb fins solidaris, la recaptació dels quals destinarà a la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). El lliurament dels taps s’ha simbolitzat a través de la seua recollida per part del camió de l’empresa municipal SINMA Ondara, i ha comptat amb la presència de la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez; el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner; la presidenta de la Junta Local d’AECC, Mª Carmen Bisquert, i el Cap de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual.

tapones solidarios

La presidenta de la junta local d’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha avançat que el benefici que s’obtinga pels taps, AECC ho destinarà, en aquesta ocasió, a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Segons s’ha acordat amb l’empresa que els arreplegarà, es pagarà a 210 euros per tona, per la qual cosa, en total, es lliuraran 420 euros a la Residència.

L’arreplegada de taps de Protecció Civil s’ha realitzat gràcies al camió de l’empresa municipal SINMA Ondara, que ha traslladat temporalment els taps fins a punt de recollida del carrer Tomás Edison, on romandran depositats fins que siguen retirats per l’empresa acordada.

taps prot civil (1)taps prot civil (2)

taps prot civil (3)

Cal recalcar, d’altra banda, que SINMA Ondara porta realitzant des de fa anys la recollida de taps amb fins solidaris, gràcies als contenidors específics instal·lats en punts estratègics de les dependències i edificis municipals. De moment SINMA ha arreplegat 3,5 tones de taps solidaris, la recaptació dels quals, segons ha explicat la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, es destinarà a projectes d’emergència social de Serveis Socials.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.