L’ALUMNAT DE 2n CURS DE PRIMÀRIA DEL CEIP SANCHIS GUARNER GAUDEIX DEL TEATRE

IMG-20181123-WA0001 IMG-20181123-WA0002

Ondara, 23.11.18. L’alumnat de 2n curs de primària del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara ha pogut gaudir aquest matí d’una obra de teatre, oferida amb el patrocini de la Diputació Provincial d’Alacant, i organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

75 xiquets i xiquetes han presenciat “A l’ombra de les paraules”, narrada por Mario Caballero (de Pàmpol teatre). Una activitat de la Contateca de l’Institut Alacantí de Cultura Joan Gil-Albert. Els alumnes han pogut participar en una selecció de contes; una recopilació de divertides històries que prenen girs inesperats i altres dirigides a fomentar actituds positives. Una activitat dissenyada per a fomentar el gust per la lectura.

Aquesta actuació estava prevista per a celebrar-se a la Biblioteca, però finalment s’ha oferit al gimnàs del col·legi, a causa de la climatologia.

Publicado en Cultura.