ELS DIES 17-18 DE NOVEMBRE SE CELEBRA LA XXXIII FIRA DE MOSTRES I COMPRES; EL MERCAT MEDIEVAL, LA FIRA d’ATRACCIONS I LA FIRA GASTRONÒMICA, DINS DE LA FIRA DE FIRES d’ONDARA 2018

fira ondara 2018 segona setmana

  • Una trentena d’empreses locals i comarcals mostraran els seus productes i serveis al Prado, dins de la Fira de Mostres

  • El Mercat Medieval s’instal·larà entre el Prado i la Plaça de Bous i comptarà amb major dinamisme i animació

Ondara, 14.11.18. Ondara està immersa en la programació de la XXXIII Fira de Fires 2018, que s’està celebrant de 10 al 25 de novembre, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro. Aquest segon cap de setmana firal (17 i 18 de novembre) estarà dedicat a la XXXIII Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica.

Els dies 17 i 18 de novembre tindrà lloc al Prado la 33a edició de la Fira de Mostres i Compres. Un esdeveniment en què els comerços i empreses locals, i també algunes comarcals, oferiran una mostra de les seues ofertes en productes i serveis, amb preus especials de fira. Aquesta fira compta amb una gran presència de negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. En aquesta XXXIII edició hi ha confirmada l’assistència d’una trentena d’expositors, sent 25 d’ells d’Ondara. Els expositors amb estands dins i també a l’exterior del Prado, són els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Mercado del automóvil, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivá, Autoescola Ondara, Mes de mil viatges, Kobold, El desván de Aitana – Coco kids, Mobles Escrivá, Aquarica, Gowear, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Frutos secos La Marina, Vinalia Vinotecas, Maika Regals, Yorkis, Centre Estètica Sultana, Zinq Consultors, Coletas, Comersintec, Tomás – treballs de pintura, Iobi, i Mis maderitas.

El Mercat Medieval s’instal·larà el dissabte 17 i diumenge 18 de novembre, entre el Prado i la Plaça de Bous, a l’Avinguda General Bosch, i a plaça Vicent Andrés Estellés. El Mercat Medieval de 2018 comptarà amb venda de productes, de menjar i beguda, taverna, així com animació, falconeria i activitats infantils; personatges, tallers, música, actuacions, desafiament medieval, tir amb arc, números de circ, atraccions medievals, jocs, artesania, i una infinitat de propostes per a tots els públics. Segons ha recalcat l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro, l’edició d’enguany del Mercat Medieval s’ha reforçat amb major dinamisme, animació, i amb l’increment de les activitats.

mercat medieval 2018

Tant la Fira de Mostres com el Mercat Medieval obriran durant tot el cap de setmana, dissabte 17 i diumenge 18 de novembre, en horari de 10:30 a 14:30 hores i de 16:30 a 21 hores (diumenge fins les 20:30 hores).

A més, continuarà la fira d’atraccions i la fira gastronòmica. Cal recordar que la Fira d’Atraccions està instal·lada a l’aparcament públic situat a l’entrada nord del nucli urbà, al carrer Nacions Sense Estat. Els dies del xiquet i la xiqueta de la fira d’atraccions són els dimecres 14 i 21 de novembre (des de les 17 hores), i les atraccions tindran el preu de 1,5 euros.

La Fira Gastronòmica s’està celebrant durant els tres caps de setmana de la fira, en els propis establiments. Participen 12 negocis de restauració en la proposta, que estan connectats mitjançant un “trenet” que efectua una ruta circular cada trenta minuts. Els bars i restaurants ofereixen un menú especial de Fira, que inclou com a element en comú la pansa o la taronja. Els bars i restaurants que participen en la Fira Gastronòmica 2018 són: Bar Plaça de Bous, Café Bar Sendra, Il Fratelli La Nonna , Bar Rte La Parada (Euro), Rte Valero, Hotel Ramis, Tasta’m, Rte Taurino, Bar La Xata, Bar la Andaluza, Lo de Salvador i Pizzeria Rabbit.

FiraGastrono_mica_Ondara'18

FulletFira_GastroOndara’18_DOBLES

Publicado en Actualitat, Ajuntament.