CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 10 NOVEMBRE 2018

IMG-20181111-WA0017 IMG-20181111-WA0021

IMG-20181111-WA0037 IMG-20181111-WA0026

BENJAMÍ

Xábia 31– 40 EE Ondara

Aquest dissabte el benjamí es va pegar bona matinada per a anar a Xàbia a jugar. El tercer partit d’aquest equip i el segon amb victòria.

Anàvem conscients de que era un partit difícil ja que Xàbia va segon en la lliga amb victòries de molta diferència de punts amb els adversaris que els havia tocat en les primeres jornades. No obstant, l’Ondara contava amb una nova incorporació d’un molt bon jugador que ja coneixíem com és Dani Serra, que debutava amb nosaltres en aquest partit que se’ns plantejava complicat.

Vam començar el partit molt adormits i els de Xàbia van estar molt actius la qual cosa va fer que anaren dalt en el marcador. En el segon quart pareix ser que ens vam despertar un poc i varem aconseguir igualar el marcador amb un parell de contra-atacks i dos triples que varen posar molt nerviós al contrincant.

A partir d’aquest, vam aguantar el marcador dalt durant tot el partit arribant a anar 20 punts dalt, però la quinta falta de Dani va crear un poc de tensió i els contrincants van aprofitar l’oportunitat per intentar remuntar el partit. Però els nostres benjamins van aguantar molt bé fins l’últim minut i els errors no comuns d’alguns dels adversaris van fer que, tot i guanyar-nos l’últim parcial, acabara el partit amb el marcador a favor nostre.

Donar la enhorabona a estos xiquets que cada dia sorprenen més i també donar la benvinguda a Dani, que es va estrenar fent un molt bon partit!

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 49 – 58 MARTINEZ VALLS ALEVÍ A

El dissabte es va disputar en el pavelló l’últim partit de la primera volta de la lliga del nostre equip aleví contra l’equip visitant d’Ontinyent. El partit es presentava igualat des de l’inici ja que els dos equips han tingut resultats pareguts en els altres partits. Els primers quarts els nostres eixiren a jugar molt adormits i poc concentrats principalment en defensa, la qual cosa va suposar cistelles senzilles per a l’equip rival que ho va aprofitar i va arribar a distanciar-se en el marcador. A partir d’aquest moment els nostres es varen adonar de la importància de la defensa i canviaren el “xip” la qual cosa va provocar moltes pèrdues per part de l’equip rival i cistelles ben elaborades per part dels nostres arribant a empatar el partit en els últims moments. En l’últim quart els nostres varen pagar la falta de concentració dels primers quarts i degut al desgast físic no pogueren realitzar la remuntada pels pèls.

ALEVÍ MASCULÍ B

PAIDOS 43 – 3 EEM ONDARA

Últim partit de la primera volta per a l’aleví i seguim obtenint resultats negatius. Ens està costant agafar-nos al nivell d’aquesta categoria, venint d’un benjamí que pareixia tot més fàcil. Tant el físic com la visió de joc fa que ens facen contra-atacks als que no podem arribar i el desgast físic que no estigam efectius a l’hora d’anotar.

Seguim treballant el joc en equip i la defensa perquè es puga vore reflexat en els partits i poder lluitar fins el final sense sofrir tant físicament.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

GENOVÉS 24- 35 EEM ONDARA

El darrer dissabte les infantils és van desplaçar a la localitat de El Genovés on van disputar el quart encontre de la lligueta. Tot i que les locals venien de disputar el divendres un partit aplaçat davant de Pego, van demostrar que son un gran equip i amb molta tradició de bàsquet. El primer quart va ser molt fluix per part dels dos equips, ja que, la defensa de tots dos va ser molt forta. No va ser fins el segon quart on les nostres xicones infantils van demostrar perquè van líders en solitari, fent un parcial de 5-15. La segona part va evidenciar la poca feina col·lectiva de les nostres fent jugades sense cap sentit. El joc individual per la nostra part va fer que les de El Genovés s’aproparen en el marcador posant encara més nervioses a les nostres. Els dos últims quarts, on son lliures els canvis, van posar ordre en l’encontre, deixant el marcador amb un ampli avantatge. No va ser tot roïn per la nostra part, ja que, vam posar en pràctica la pressió a tota pista entrenada durant la setmana, cosa que ens va donar quasi 10 balons perduts per les rivals encara que no vam saber aprofitar-les en cistelles fàcils. Bé, aquest partits ens fan reflexionar i pensar que em d’aprendre encara molt de les nostres errades per ser un equip competiu que vol aspirar a tot aquest any. Agrair a tota l’expedició de pares i mares que van vindre tant lluny per donar suport a les infantils femenines i els ànims des de la graderia.

La propera setmana ja juguem en casa davant l’Oliva. Esperem una bona reacció per part de les nostres que ens faci estar orgullosos de les nostres fémines.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 41 – 67 CB SUECA

Partit jugat davant el rival que teníem davant en la classificació i que només havia perdut contra el líder. Sabíem que seria un partit difícil però que anàvem a lluitar al màxim per traure el millor resultat possible. Així doncs, els nostres eixiren concentrats en el primer quart i fruit d’això s’aconseguí finalitzar el parcial 6-0, no deixant anotar l’equip rival. Però va ser com un miratge, ja que els dos següents quarts foren desastrosos en atac però sobretot en defensa i en concentració, endossant-nos els visitants un parcial de 2-23 que al cap i a la fi va ser decisiu per al resultat final i una llossa massa gran que havíem de superar. La segona part va estar molt igualada però va ser ja massa difícil remuntar el marcador. Excepte aquests dos quarts el partit va estar competit i igualtat però on no podem permetre aquests parcials per falta de concentració i intensitat. Aquestes aspectes ens han de fer millorar com a equip.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 48 – 7 PAIDOS DÉNIA

L’equip agafa forma després de la victòria contra el Paidos Denia el passat diumenge. El conjunt ondarenc va començar l’encontre molt intens pressionant a tota la pista i ràpidament augmentà el nombre de balons furtats que es reflectava en el marcador en anotacions fàcils. Després del segon quart, les locals ja tenien un avantatge de més de vint punts. Al descans les nostres sols necessitaven un punt per a tancar l’acta (diferència de 40). Només retornaren a la pista, el saque de mig camp era a favor de les nostres que, amb una jugada on va haver bon moviment de baló, aconseguiren encistellar de baix l’anella i tancar així el marcador del partit.

Després d’haver finalitzat la primera volta de la lliga, les ondarenques es troben en una tercera posició amb la idea de millorar els resultats en els propers partits de la segona volta.

CADET MASCULÍ

DÉNIA BC 89 – 52 EEM ONDARA

Dissabte de vesprada ens desplaçarem fins Dénia per jugar el partit a una hora no massa habitual davant un dels favorits del grup. La diferència de físic en ambdós equips era més que evident, i on tornarem a jugar amb 4 infantils, però no volíem excuses i sabíem el que havíem de fer i els objectius a treballar. Els nostres eixiren un poc permissius amb el rival concedint massa cistelles fàcils al contraatac per pèrdues de baló i rebots defensius del rival que els permetia córrer fàcil. El primer quart fou el més desigualtat i on el Dénia va traure la major avantatge del partit en quant al parcial es refereix. La resta també foren guanyats pels locals però amb menys diferència. Els nostres a partir d’ací començaren a perdre menys balons i a jugar més intensos i en molts minuts es va jugar de tu a tu responent a cada cistella dels locals. Això també va fer que no pogueren córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils i on ja els costava encistellar en atac estàtic, on només podien fer-ho des del rebot ofensiu o per físic en penetracions, ja que tir exterior aquest equip en tenia més ben poc. Agrair l’esforç dels nostres 9 jugadors ja que quan donen tot el que tenen davant rivals més majors i potents no hi ha res que reprotxar-los.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 63 – 47 JUNIOR FEMENÍ CB PEGO

El dissabte de vesprada el junior femení va rebre al pavelló a l’equip de Pego per a disputar el seu partit de la jornada. La situació del junior continua complicada degut a les continuades baixes per lesions que estan sofrint i anaren al partit amb 7 jugadores. El partit va començar igualat per part dels dos equips arribant al descans amb el partit empatat 31-31. A partir de la segona part, les nostres eixiren sabent que devien de estar concentrades fins al final per a poder competir el partit i així ho demostraren realitzant un molt bon joc d’equip que acabava en cistelles fàcils i amb un gran encert la qual cosa va permetre agarrar una xicoteta avantatja en el marcador per a l’últim quart. En aquest últim tram de partit les nostres acabaren de rematar-lo amb una gran Alina, que realitzà un molt bon partit, i allunyant-se en el marcador, arribant al resultat final de 63-47. Felicitar a les nostres jugadores per la gran victòria aconseguida y merescuda la qual demostra que amb treball i ganes els resultats al final s’aconsegueixen.

JUNIOR MASCULÍ:

EEM ONDARA 50 – 73 CB GODELLA

Aquesta jornada visità el nostre pavelló un dels líders de la lliga. El partit estigué molt igualat els primers 17 minuts de partit amb un joc molt intens i amb els nostres joves jugant sense cap complexe front els líders. En eixe moment l´equip visitant plantejà una pressió 2-2-1 en tot el camp que els ondarencs no pogueren superar en facilitat i provocà un parcial de 12-0 arribant al descans 25-39.

En la segona part, es cometeren més errors que encerts i es perdé un poc la competitivitat cosa que aprofità el Godella per ampliar la diferència fins al 50-73 final tot i que els ondarencs continuaren jugant intensos fins l´últim moment.

Jugaren i anotaren: Jordi 4, Arnau, Pere 4, David 8, Pau 5, Joan, Adrian 4, Rubén 14, Héctor 4, Sergi 4 i Nicola.

Publicado en Esports.