L’AGENT DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA RAMÓN LLOPIS MARÍ REP LA CREU AL MÈRIT POLICIAL AMB DISTINTIU BLANC EN RECONEIXEMENT ALS SEUS 25 ANYS DE SERVEI

medalla ramon llopis - copia

Ondara, 12.11.18 L’agent de la Policia Local d’Ondara, Ramón Llopis Marí, va ser reconegut per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, en un acte que va tindre lloc al Monestir de Santa Maria del Puig (València), divendres passat 9 de novembre.

Ramón Llopis va arreplegar la Creu al Mèrit Policial amb distintiu Blanc, com a reconeixement a “la seua excel·lent trajectòria professional durant 25 anys de servei, i sense antecedents desfavorables en el seu expedient personal”.

L’agent de la Policia Local d’Ondara va estar acompanyat en el lliurament d’aquest guardó per l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro, i pel Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Ambdós han donat l’enhorabona a Ramón Llopis per aquest merescut reconeixement.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.