DISSABTE ES VA CELEBRAR LA JORNADA PER A CONÈIXER SEGÀRIA ORGANITZADA PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA

jornada joventut segaria (1) jornada joventut segaria (2)

Segària…segur que la coneixes?” va comptar amb la participació d’una quinzena de joves

Ondara, 05.11.18. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, amb motiu del Dia Mundial de Protecció de la Natura, va organitzar dissabte passat 3 de novembre (la cita estava prevista per al 20 d’octubre, però es va ajornar per motius meteorològics) la jornada “Segària…segur que la coneixes? Fem un passeig i comprova-ho” a la Serra de Segària. Una activitat dirigida a joves de 14 a 30 anys que va comptar amb la participació d’una quinzena de persones. Finalment, el bon temps va acompanyar i els participants van poder gaudir, des de les 9 i fins les 13 hores, d’una ruta per Segària, en la que l’empresa EducaVerd-GreenWalks va donar a conèixer als assistents més de 20 espècies autòctones de Segària, les seues propietats i per a què s’utilitzaven antigament. L’eixida es va realitzar des de l’aparcament de Segària, i va continuar fins la Cova Fosca. L’Ajuntament d’Ondara va oferir un esmorzar a tots els assistents, consistent en entrepà i beguda.

jornada joventut segaria (3)

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l’empresa EducaVerd-GreenWalks, va organitzar aquesta jornada per a realitzar un passeig guiat per la Serra de Segària on descobrir els diferents usos i propietats de les variades plantes i herbes que ofereix la serra de Segària. L’Alcalde i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro, ha valorat aquesta activitat com “una oportunitat única, una experiència perfecta per a descobrir el que ens rodeja i aprendre a valorar-ho i conservar-ho”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.