LA CAMPANYA DE SERVEIS SOCIALS “LA QUARTA POTA” ARRIBA A ONDARA


btr

El dia 16 de novembre se celebrarà a Ondara la Jornada de portes obertes de la Massma

Ondara, 31.10.18. Què fa una cadira gegant a la plaça del Centre Social d’Ondara? “La quarta pota” és una campanya de divulgació promoguda per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la que es pretén posar en valor als serveis socials municipals i als seus professionals, com a puntals fonamentals de l’estat del benestar, junt amb la sanitat, l’educació i el sistema de pensions. En el marc d’aquesta campanya, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat l’organització d’una jornada de portes obertes, el divendres 16 de novembre de 2018, de 17:30 a 19:30 hores, per a donar a conèixer i presentar a la ciutadania d’Ondara i de la comarca, la labor que es realitza per part de la Massma (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta) a Ondara.

Per a donar difusió a aquesta campanya, s’ha instal·lat a la plaça del Centre Social d’Ondara una cadira gegant a qui li falta una pota; amb ella, es representa que els quatre pilars bàsics del benestar social són: sanitat, educació, pensions i serveis socials. Aquesta cadira amb tres potes simbolitza que moltes vegades ens falten alguns d’aquests pilars i entre tots hem d’aconseguir que no siga així, com recalca la responsable de l’àrea a Ondara, Mª Carmen Velázquez. La cadira romandrà unes quantes setmanes a la plaça del Centre Social d’Ondara anunciant aquesta campanya “La quarta pota”, que es farà amb motiu de tindre ací la cadira.

quarta pota (4)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, han presentat aquest matí la Jornada de Portes Obertes que se celebrarà per part de la Massma al Centre Social d’Ondara, dins de la campanya de divulgació “La quarta pota”. La Jornada serà inaugurada per l’Alcalde, José Ramiro, el 16 de novembre a les 17:30 hores. L’objecte de la jornada és difondre i donar a conèixer el treball dels equips dels serveis socials i els programes que s’ofereixen des de la Massma, a més de transmetre la idea d’un nou model de serveis socials basat en el dret subjectiu i en la prevenció, i que forme part dels serveis essencials convertint-los en universals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.